32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Συγκλονίζει η Ανθή Βούλγαρη: «Έπεσα κάτω, έπαθα επιληπτική κρίση, το ανακάλυψα στο νοσοκομείο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η δημοσιογράφος μίλησε για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και ποια ήταν τα συμπτώματα που την ανησύχησαν και την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

«Μετά το 2017 και την περιπέτεια υγείας μου, έλεγα ότι θέλω να βοηθάω τον κόσμο. Το κατάλαβα γιατί όταν αποφάσισα να το πω και να το μοιραστώ, είχα πολλά μηνύματα ότι μας έδωσες δύναμη. Το ανακάλυψα τυχαία, είχα ζαλάδες και νόμιζα ότι ήταν από τη δουλειά. Δούλευα πάρα πολύ πριν το πάθω αυτό και καλοκαίρι δεν πήγαινα διακοπές. Είπα ότι θα είναι υπερκόπωση κι έπεσα κάτω. Το ανακάλυψα στο νοσοκομείο. Έπαθα επιληπτική κρίση» ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη.

Ματίνα Παγώνη: Άφωνη με τις φώτο της στον Αργυρό-Τι ήταν αυτό τώρα; Το παπούτσι έκλεψε την παράσταση

«Είχα ένα μήνα να το συνειδητοποιήσω και τον Σεπτέμβρη μπήκα στο νοσοκομείο. Το σοκ το έπαθα μετά το χειρουργείο. Μέχρι να μπω και να χειρουργηθώ, προσπαθούσα να ασχολούμαι και με άλλα πράγματα. Ήθελα να κάνω μπάνιο, να είμαι καλά και με τον σύντροφό μου. Αφού έκανα το χειρουργείο και γύρισα πίσω και το σκέφτομαι και με πιάνει ένα κλάμα. Μετά το χειρουργείο με έπιασε μία ταραχή και συνειδητοποίησα τι έχει γίνει. Τώρα πάει, πέρασε, είμαι καλά και συνεχίζουμε. Με άλλαξε. Είπα ότι από εδώ και πέρα θα κάνω αυτό που με ευχαριστεί και με γεμίζει, θα ακούω το σώμα μου και δεν θα είμαι πολύ αυστηρή με τους άλλους» πρόσθεσε η Ανθή Βούλγαρη.

Δείτε το βίντεο:

Άναυδος ο Χασαπόπουλος με την αποκάλυψη της Βούλγαρη – «Με πήραν εφορευτική επιτροπή»

Ανθή Βούλγαρη: Οι συζητήσεις για τη νέα σεζόν, το ενδεχόμενο αλλαγής ώρας & η δεύτερη εκπομπή

Mega: Αυτές είναι οι αλλαγές στην πρωινή ζώνη του σταθμού μετά το Πάσχα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό