31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Συγκινητικό «αντίο» χάρισε η Ρεάλ Μαδρίτης στον Τόνι Κρόος

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι να πει κανείς για τον Τόνι Κρόος. Ήταν ένας παίκτης, ο οποίος είχε την μεγαλύτερη εξυπνάδα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Λίγες μέρες πριν, αποφάσισε να «δώσει» τέλος στην μεγάλη καριέρα του μετά το EURO 2024 που θα διεξαχθεί στην πατρίδα του, την Γερμανία. Σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε το τελευταίο ματς του στο στάδιο της Ρεάλ Μαδρίτης και το Σαντιάγκο Μπερναμπέου. 

Όλοι οι συμπαίκτες του, όταν έγινε αλλαγή από τον αγωνιστικό χώρο, τον χειροκρότησαν, μαζί με όλο το γήπεδο των Μαδριλένων. Ο Κρόος, όντας συγκινημένος από την στιγμή εκείνη, πήρε αγκαλιά την μικρή του κόρη, η οποία ήταν και αυτή συναισθηματικά φορτισμένη.

Ο ίδιος, μετά το τέλος του παιχνιδιού, καταχειροκροτήθηκε ξανά και οι συμπαίκτες του, τον σήκωσαν στον ουρανό της Μαδρίτης, για να του δώσουν ένα «γλυκό» τελευταίο αντίο από την ομάδα που έπαιξε για 10 χρόνια.

Σε δηλώσεις του στην ισπανική τηλεόραση, δήλωσε πως πέρασε στους «μερένχες» τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια, ενώ συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν είδε τα παιδιά του να κλαίνε, λόγω της απόσυρσής του από τους αγωνιστικούς χώρους.

🗣️ Toni Kroos: “Solo puedo decir gracias, han sido diez años maravillosos, cuando he visto a mis hijos eso me ha dolido mucho.”

TE QUIERO ANTONIO, GRACIAS POR TODO @ToniKroos ❤️‍🩹pic.twitter.com/r7Ww35nYqc

— REAL MADRID FANS 🤍 (@AdriRM33) May 25, 2024

Ο ίδιος, θα δώσει έναν τελευταίο αγώνα κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, για να γίνει ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ με 6 τρόπαια Champions League, καθώς το έχει κατακτήσει μία φορά με την Μπάγερν Μονάχου και άλλες τέσσερις με τους «λος μπλάνκος». Ο Τόνι Κρόος, έχει αφήσει μία μεγάλη παρακαταθήκη στο ποδόσφαιρο, εντός, αλλά και εκτός των τεσσάρων γραμμών με τον σεβασμό του, αλλά και με τις δηλώσεις του για τον… μοντέρνο αθλητισμό. 

Δημήτρης Δράκος



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό