35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Συγκινημένη η Στεφανίδη: «Μεγαλώνεις με όνειρα και ξεχνάς να δεις ότι είσαι εκεί που ήθελες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κατερίνα Στεφανίδη έχει καταφέρει και είναι στο βάθρο, εδώ και πολλά χρόνια όντας μια από τις καλύτερες αθλήτριες στο άλμα επί κοντώ. Μετά την απονομή του αργυρού μεταλλίου για την κατάκτηση της δεύτερης θέση στην Ρώμη, η ίδια στις δηλώσεις της ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, καθώς όπως αποκάλυψε κατάφερε να φτάσει εκεί που ονειρευόταν.

“Κάθε μετάλλιο είναι διαφορετικό. Πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να κοιτάξω χθες γύρω μου. Μεγαλώνεις με κάποια όνειρα τα οποία έχεις πετύχει και μετά θες παραπάνω και ξεχνάς να σταματήσεις και να κοιτάξεις γύρω σου, για να δεις ότι είσαι εκεί που ήθελες να φτάσεις”, ανέφερε συγκινημένη η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Ο κάθε αθλητής έχει τους στόχους του, αλλά στο τέλος οφείλουμε έναν σεβασμό σε όσα έχουμε πετύχει. Περνάνε τα χρόνια και είμαι στο βάθρο, αλλά αλλάζουν οι υπόλοιπες αθλήτριες. Γίνονται πιο… μικρές. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αθλήτριες που θα γίνουν παγκόσμιες πρωταθλήτριες κι εγώ… εκεί… επιμένω. Χθες έκανα το πρώτο 70άρι που έκανα από το Ευρωπαϊκό του Μονάχου. Υπάρχει μια πρόοδος φέτος. Ο αγώνας θα μπορούσε να είχε πάει μέτρια, αλλά ξεκινάμε για το υπόλοιπο της σεζόν με ένα επίπεδο πιο πάνω. Δεν αλλάζει κάτι. Το μεγαλύτερο λάθος ενός αθλητή μετά από επιτυχία είναι να βάζει τον εαυτό του να λέει ότι πρέπει να κάνει αυτό ή το άλλο. Θα κάνω ακριβώς ό,τι έκανα ως τώρα», συμπλήρωσε η Κατερίνα Στεφανίδη μετά την απονομή του ασημένιου μεταλλίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό