24.4 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Συγκινεί η Ekaterina του Survivor: «Οι γονείς μου στο Ισραήλ είναι κάθε μέρα στο καταφύγιο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Άγνωστες και συγκινητικές στιγμές της ζωής της αποκάλυψε η Ekaterina Litvinova στο επεισόδιο της Τρίτης (02/10) στο Survivor. 

Η παίκτρια αποκάλυψε ότι οι γονείς της αναγκάστηκαν να φύγουν εσπευσμένα από τη Ρωσία προκειμένου να γλιτώσουν από τον πόλεμο, αλλά μετακόμισαν στο Ισραήλ, όπου επίσης η κατάσταση είναι τεταμένη και βρίσκονται σχεδόν κάθε μέρα στο καταφύγιο. 

«Οι γονείς μου μετακόμισαν πέρυσι στο Ισραήλ, γιατί στη Ρωσία υπάρχει ο πόλεμος με την Ουκρανία και θα μπορούσαν να πάρουν τον αδελφό μου στον πόλεμο. Γι’ αυτό τα μάζεψαν γρήγορα και έφυγαν για το Ισραήλ. Ήταν μια πολύ γρήγορη απόφαση. Ήταν πολύ τρομακτικό να μείνουν στη Ρωσία, γιατί πολλοί φίλοι μου από το σχολείο, αλλά και φίλοι του αδελφού μου, σκοτώθηκαν σε αυτόν τον πόλεμο», είπε αρχικά η Ekaterina. 

Η TikToker επίσης αποκάλυψε ότι οι γονείς της έφυγαν από τη Ρωσία για το Ισραήλ, όπου ωστόσο και εκεί τα πράγματα δεν είναι καλύτερα: «Εννοείται πως ήταν πάρα πολύ δύσκολο να μετακομίσουν από τη Ρωσία στο Ισραήλ, αν και η μητέρα μου είναι Ισραηλινή. Ο πατέρας μου είναι Ρώσος. Απλά και εκεί δεν είναι ήσυχα τα πράγματα. Είναι πάρα πολύ τρομακτικά. Κάθε μέρα πέφτουν ρουκέτες. Κάθε μέρα η οικογένειά μου μπαίνει στο καταφύγιο. Αχ Θεέ μου, τι είναι αυτό που σκέφτομαι τώρα… Τους παίρνω τηλέφωνο και είναι στο καταφύγιο. Δεν ξέρω πού είναι καλύτερα τώρα, να γυρίσουν στη Ρωσία ή να μείνουν στο Ισραήλ… Όλα είναι πολύ περίεργα. Οι γονείς μου βέβαια μπορούν να έρχονται στην Ελλάδα για τρεις μήνες, αλλά μετά πρέπει να φύγουν γιατί δεν έχουν χαρτιά. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη και αγχώνομαι πάρα πολύ γι’ αυτούς».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό