22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Συγκίνησε ο Μπακασέτας πριν το ματς με Ιρλανδία: «Είμαστε όλοι μαζί για την Ελλάδα» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική μας ομάδας, με δύο… γκολάρες των Ιωαννίδη και Τζόλη, κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Ιρλανδίας και να κάνει το 2/2 στον όμιλο του Nations League. Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», Τάσος Μπακασέτας, έδωσε μία ομιλία πριν την μεγάλη αναμέτρηση, για να τονώσει τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπακασέτας

«Ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε παιδιά. Από την αρχή συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουμε, παθιασμένοι και αποφασισμένοι για να πάρουμε το σημερινό παιχνίδι. Ξέρουμε τι ομάδα είμαστε, τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά αυτά τα καταφέρνουμε μόνο όταν είμαστε όλοι μαζί, έχουμε επικοινωνία και αποφασιστικότητα για να κερδίσουμε».

Παράλληλα, μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, προχώρησε και εκείνος σε μία υπέροχη ομιλία για τους παίκτες του, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν το 2/2 και να βάλουν γερές «βάσεις» για την συνέχεια της διοργάνωσης.

Η ομιλία του Σερβοέλληνα τεχνικού

«Καταρχήν συγχαρητήρια για τη νίκη. Σας ευχαριστώ για όσα ζήσαμε αυτές τις μέρες. Απόλαυσα την κάθε στιγμή μαζί σας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και δημιουργήσαμε μεγαλύτερες προσδοκίες και υποχρεώσεις. Είμαι περήφανος που δούλεψα μαζί σας, θα περάσω έναν όμορφο μήνα, αλλά να μην ξεχνάμε ότι μας περιμένει μια τρομερή πρόκληση, στο ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ», ήταν τα λόγια του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος προς τους Έλληνες διεθνείς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό