15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Συγκίνησε ο μικρός Γιαννάκης που έκανε τα πρώτα του βήματα στην «Τούμπα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία του Γιάννη Παπαστεφανάκη, καθώς έπειτα από έναν μήνα στην Αμερική, και την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, αυτός και η οικογένειά του επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να μπει στον νέο κύκλο των φυσικοθεραπειών για να περπατήσει ξανά.

Λίγες μέρες έπειτα από την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε την «Τούμπα» μαζί με τον πατέρα του, αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες στα social media. Με τη βοήθειά του περπάτησε στο χορτάρι, ενώ νωρίτερα είχε κάνει και ποδήλατο, φορώντας πάντα τα χρώματα του «Δικέφαλου του Βορρά».

Ο μικρός Γιαννάκης πριν έναν μήνα βρισκόταν στις ΗΠΑ και στο νοσοκομείο «Saint Louis Children’s Hospital» στο Μιζούρι, όπου και νοσηλεύτηκε, ενώ υποβλήθηκε σε εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση.

Στο πλευρό του νεαρού φίλου του ΠΑΟΚ ήταν η ΠΑΕ αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο ήθελε να δει τον Γιαννάκη να πραγματοποιεί το όνειρο του, να να σταθεί στα πόδια του και να μπει όρθιος στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα ήταν: «Στερητικό είχα πάθει, περιμένω τη στιγμή που θα μπω περπατώντας μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και να συναντήσω τον Πρόεδρο και όλη την ομάδα για να χαρούν και αυτοί με τη χαρά μου… είμαστε λιοντάρια και παλεύουμε, δέχτηκα κύμα θετικής ενέργειας από όλους τους παίχτες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό