15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Ακράτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: “Πορεία στην Αχαΐα μετά το 14ο Συνέδριο ξεκινά η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Πρώτος σταθμός είναι η Ακράτα όπου σε συνεργασία με την δραστήρια ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας συνδιοργανώνουν την πρώτη συνάντηση Στελεχών από τους πρώην Δήμους Ακράτας – Αιγείρας η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 30 Μαΐου στις 8 το βράδυ στο «RESTAURANT ALTRO MEZZO». Η συγκέντρωση αποτελεί την αρχή της εκστρατείας που θα πραγματοποιηθεί σε ολόκληρο τον Νομό για την προώθηση – ανάδειξη του μεταρρυθμιστικού κυβερνητικού έργου και την ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού

. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης με την ευκαιρία των διαδοχικών συγκεντρώσεων Στελεχών στην Αχαΐα υπογράμμισε : «Προχωράμε μπροστά. Ενωμένοι όσο ποτέ προχωράμε στη μάχη των εκλογών οποτεδήποτε κι αν γίνουν αυτές. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι σαφώς η Ελλάδα πιο ισχυρή απ’ ότι ήταν πριν τρία χρόνια. Είναι σαφώς η Ελλάδα καλύτερη με τη Νέα Δημοκρατία απ’ ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Προκαλούμε τη σύγκριση. Ζητάμε από τον Πολίτη να δει ποιος μπορεί να κυβερνήσει καλύτερα την Ελλάδα , και αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχουμε. Σ’ αυτή την προσπάθεια πρωτοπόροι στην Αχαΐα θα είναι τα στελέχη μας , τα μέλη μας και οι εθελοντές μας».

Τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν συγκεντρώσεις στελεχών σε Συμπολιτεία και Διακοπτό”.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό