29.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Στ. Κασσελάκης: Τι ξέρει για την τιμή του ψωμιού

Ειδήσεις Ελλάδα

«Θα είμαι πρωθυπουργός στις επόμενες εκλογές και θα έχουμε αυτοδυναμία»  εκτιμά ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας σε ερώτηση αν θα γίνει πρωθυπουργός, κατά την διάρκεια τηλεοπτική του συνέντευξης, εφ όλης της ύλης, στον Ant1,  ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα, λέγοντας ότι οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί «έχουν προσωπικές ατζέντες»

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έχει πρόθεση να συστρατευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει μίσος. Εγώ αγαπώ τον ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε, τονίζοντας ότι «(στο κόμμα)  έχουμε καλούς ανθρώπους».

« Αν μου συμβεί κάτι, δεν θέλω να πάω στο ιδιωτικό νοσοκομείο. Δεν έχω ιδιωτική ασφάλεια»

Ερωτηθείς ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει αν εκλεγεί πρωθυπουργός, είπε ότι  θα είναι «η κατάργηση των πολιτικών ασύλων, της βουλευτικής ασυλίας και των βουλευτικών προνομίων. Θεωρώ ανήθικο να υπάρχουν πολίτες δύο ταχυτήτων».

«Το δεύτερο είναι το ΕΣΥ, για μένα είναι το πιο σημαντικό ζήτημα. Αν μου συμβεί κάτι, δεν θέλω να πάω στο ιδιωτικό νοσοκομείο. Δεν έχω ιδιωτική ασφάλεια», ενώ Χαρακτήρισε “απαράδεκτο” το ότι κλείστηκαν σουίτες για τους επίσημους για τον τελικό του Conference League και είπε ότι θα πάει στο γήπεδο.

Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε επίσης πως το «πόθεν έσχες» του θα το καταθέσει πριν από τις ευρωεκλογές.  «Ξέρω τι κάνω, τα κάνω όλα στοχευμένα», είπε.

«Θέλουν να καταστήσουν γραφικό το ότι ένας νέος δούλεψε έξω και αγόρασε σπίτι στο Κολωνάκι»

«Είμαι ευκατάστατος και θέλω να λύσω τα προβλήματα της χώρας μας. Έχει ρωτήσει κανείς τον Μητσοτάκη αν είναι πλούσιος; Πώς βρήκε τα χρήματα», διερωτήθηκε και τόνισε ότι, « θα ξέρει όλος ο ελληνικός λαός το πόθεν μου. Έχω δουλέψει, έχω ιδρώσει. Όποιος δουλεύει σε αυτήν την ηλικία δεν μπορεί να ονειρευτεί» δήλωσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ,

«Θέλουν να καταστήσουν γραφικό το ότι ένας νέος δούλεψε έξω και αγόρασε σπίτι στο Κολωνάκι», σημείωσε.

«Ε; Πόσο να ‘χει; Ένα ευρώ;»

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  αναφέρθηκε και στις τιμές της φέτας και του ψωμιού, αποκαλύπτοντας πως πηγαίνει μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ στο σουπερμάρκετ, γιατί γι’ αυτούς «είναι μια παύση από την καθημερινότητα».

Σε ερώτηση  αν ξέρει πόσο έχει το ψωμί, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Φυσικά και ξέρω. Ειδικά στην Αμερική, που πήγαινα καθημερινά για ψωμί, ξέρω».

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει πόσο έχει στην Ελλάδα, ο ίδιος απάντησε: «Ε; Πόσο να ‘χει; Ένα ευρώ;».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό