16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στόχος 45 επιπλέον franchise στην τριετία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΘΕΡΜΟΙΛ με διαδρομή 35 ετών στον ευρύτερο χώρο διακίνησης και εμπορίας πετρελαιοειδών και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης κτιρίων, “ξαναμπαίνει” δυναμικά στο παιχνίδι της ανάπτυξης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Η εταιρεία αριθμεί σήμερα περισσότερα από 100 ιδιαίτερα εξειδικευμένα στελέχη που παρέχουν άριστες υπηρεσίες σ’ ένα ευρύ και αξιόπιστο πελατολόγιο, διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων (βυτιοφόρων) και εγκαταστάσεις χονδρικής πώλησης πετρελαίου.

Σήμερα οι υπηρεσίες της ΘΕΡΜΟΙΛ παρέχονται σε  Αθήνα, Κορωπί, Πειραιά, Πάτρα, Χαλκίδα, μ’ ένα δίκτυο franchise το οποίο σύντομα θα επεκταθεί προσφέροντας και νέα επενδυτικά προϊόντα. Η επέκταση του δικτύου αποτελεί βασικό πυλώνα της πολιτικής της εταιρείας, προσβλέποντας στη διεύρυνση της αλυσίδας με άμεσο στόχο δημιουργία 10 franchise στην Αθήνα, αλλά και πανελλαδικά με δημιουργία 45 επιπλέον μονάδων δικαιόχρησης, με χρονικό ορίζοντα την τριετία.  

Το franchise, ειδικά σ’ αυτές τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που έχει «επιβάλλει» η πανδημία του κορωνοϊού προσφέρει, σύμφωνα με στελέχη της ΘΕΡΜΟΙΛ, μια συμφέρουσα προοπτική καθώς οι υποψήφιοι franchisees θα συναντήσουν στην εταιρεία μια ολοκληρωμένη και συμφέρουσα επενδυτική πρόταση, γρήγορης χρηματοοικονομικής απόσβεσης, με κυριότερα χαρακτηριστικά τη γκάμα των προσφερομένων υπηρεσιών από τη μητρική εταιρεία, όπως συνεχή εκπαίδευση, αποκλειστικότητα στην περιοχή τους, συμμετοχή σε κεντρική και τοπική διαφήμιση, καθώς και την συνεχή και πλήρη υποστήριξη σε κάθε ανάγκη που θα προκύψει. 

naftemporiki.gr 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό