29.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Στόχος να τοποθετήσουμε δυναμικά την Κρήτη στον χάρτη τεχνολογίας τουρισμού

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέργιος Παναγιωτάκης, διευθύνων σύμβουλος της Cyberlogic, παρουσίασε το αντικείμενο, τις δραστηριότητες και τις προοπτικές της εταιρείας αλλά και την Silicon Crete, μια νέα πρωτοβουλία για την προώθηση και την αναβάθμιση της Κρήτης σε έναν κόμβο Υψηλής Τεχνολογίας και Καινοτομίας στην Μεσόγειο, στην εκπομπή «120 Markets» με τον Ανέστη Ντόκα στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

«Στην Cyberlogic στοχεύουμε να τοποθετήσουμε δυναμικά την Κρήτη στον χάρτη της τεχνολογίας τουρισμού»

Αρχικά ο κ. Παναγιωτάκης ανέφερε ότι «Η Cyberlogic έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο προϊόν λογισμικού που απευθύνεται σε γραφεία εισερχόμενου τουρισμού ή destination management companies», ενώ πρόσθεσε ότι «αυτό επιτρέπει στους destination managers να αυτοματοποιήσουν πλήρως τις διαδικασίες τους και να διανέμουν online το προϊόν στους πελάτες τους, κυρίως σε B2B επίπεδο, αλλά και απευθείας στους τουρίστες που διαχειρίζονται στον προορισμό».

«Στην Cyberlogic στοχεύουμε να τοποθετήσουμε δυναμικά την Κρήτη στον χάρτη της τεχνολογίας τουρισμού, ώστε να αποτελέσει κέντρο καινοτομίας και ηγέτη του ψηφιακού μετασχηματισμού της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας στο μέλλον».

Αναφερθείς στην πρωτοβουλία Silicon Crete δήλωσε ότι «Όπως εμείς υπάρχουν ακόμη πολλές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται επιτυχημένα σε συναφής τομείς στον χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής στην Κρήτη, και μέσα από την πρωτοβουλία Silicon Crete μπορεί να δημιουργηθεί ένα οικοσύστημα που θα συνδέει τις τοπικές αυτές εταιρίες με διεθνείς τεχνολογικούς κολοσσούς, επενδυτές και πελάτες στις διεθνείς αγορές».

«Όσοι μοιραζόμαστε αυτό το όραμα, πιστεύω μπορούμε να δημιουργήσουμε συνέργειες και προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί, να προωθηθεί και να γίνει γνωστή η δουλειά που γίνεται», κατέληξε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό