16.4 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Στόουνς στην… εκπνοή και «διπλό» της Μάντσεστερ Σίτι στο Μολινό κόντρα στους Γουλβς

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι τα βρήκε… σκούρα απέναντι στους Γουλβς στο Μολινό, ωστόσο με τον Τζον Στόουνς σε ρόλο λυτρωτή κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς στο τσεπάκι της (1-2), σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ο διεθνής Άγγλος αμυντικός με δυνατή κεφαλιά στο 90+5’ μετά από κόρνερ του Φόντεν, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ένα γκολ που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά των γηπεδούχων.

Κι αυτό διότι τη στιγμή της κεφαλιάς ο Μπερνάντο Σίλβα ήταν ακάλυπτος μπροστά από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ζοσέ Σα. Την τελευταία στιγμή όμως έσκυψε για να μην του κρύβει το οπτικό πεδίο. Έτσι ο διαιτητής του παιχνιδιού, Κρις Κάβανα, ανέτρεψε την αρχική απόφαση του βοηθού που είχε σηκώσει το σημαιάκι για οφσάιντ και βλέποντας τη φάση έδειξε σέντρα.

#WOLMCI – 95’ VAR OVERTURN

Stones’ goal was disallowed on-field due to Bernardo Silva being in an offside position and in the goalkeeper’s line of vision. The VAR deemed Bernardo Silva wasn’t in the line of vision and had no impact on the goalkeeper and recommended an on-field… pic.twitter.com/4o1AHBWyzb

— Premier League Match Centre (@PLMatchCentre) October 20, 2024

Νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Λάρσεν στο 7’, ενώ ο Γκβάρντιολ στο 33’ είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα συμπλήρωσε 31 παιχνίδια αήττητη στην Πρέμιερ Λιγκ σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς και τη Λίβερπουλ να έχει παιχνίδι λιγότερο. Αντίθετα οι Γουλβς, που ήταν αρκετά καλοί, αλλά στο φινάλε δεν άντεξαν στην πίεση των φιλοξενούμενων, παραμένουν στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό μετά από 8 αγώνες.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό