35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Στρατηγική μετεξέλιξη της Tototheo Maritime σε Tototheo Global

Ειδήσεις Ελλάδα

Tη στρατηγική μετεξέλιξή του και τη μετονομασία του σε Tototheo Global ανακοίνωσε η Tototheo Maritime, ένας όμιλος εταιρειών στο προσκήνιο των ναυτιλιακών τεχνολογιών δορυφορικής επικοινωνίας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό το σημαντικό ορόσημο σηματοδοτεί την εξέλιξή της σε έναν παγκόσμιο ηγέτη στις τεχνολογικές λύσεις.

Η Tototheo Global είναι πλέον έτοιμη να προσφέρει ολοκληρωμένες, καινοτόμες υπηρεσίες σε πολλαπλούς τομείς  στην ξηρά, τη θάλασσα και τον αέρα, με έμφαση στη δορυφορική συνδεσιμότητα, το IoT, τις αναλύσεις με βάση την τεχνητή νοημοσύνη και την ανάπτυξη προσαρμοσμένου λογισμικού.

Η δέσμευση της εταιρείας για τεχνολογική καινοτομία και αριστεία στη συνδεσιμότητα, θα παρουσιαστεί μέσω της νέας εταιρικής ταυτότητας, στην επικείμενη έκθεση Posidonia 2024 στην Αθήνα.

«Ως Tototheo Global, αγκαλιάζουμε ένα όραμα που ξεπερνά τα παραδοσιακά όρια, ενσωματώνοντας την ναυτιλιακή μας εμπειρογνωμοσύνη με πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις στην ξηρά», επισημαίνει ο Σωκράτης Θεοδοσίου, co-CEO της Tototheo Global. «Αυτή η μετονομασία δεν είναι απλώς μια αλλαγή ονόματος· είναι μια αντανάκλαση του πολυδιάστατου οράματός μας. Στοχεύουμε να ενισχύσουμε την παγκόσμια συνδεσιμότητα και να προωθήσουμε την καινοτομία σε διάφορους κλάδους, βοηθώντας τους να μεταμορφώσουν τον τρόπο λειτουργίας τους και να πετύχουν άριστα αποτελέσματα», συμπληρώνει.

Από την πλευρά της, η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, co-CEO της εταιρείας, τόνισε τη στρατηγική σημασία της μετονομασίας. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Αυτή η στρατηγική μετεξέλιξη, μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε την ευρεία τεχνογνωσίαμας, για να βελτιώσουμε την επιχειρησιακή μας αποδοτικότητα, καθώς και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά μας σε ένα ταχέως εξελισσόμενο και διασυνδεδεμένο ψηφιακό περιβάλλον». Ακόμη, η κα Θεοδοσίου πρόσθεσε: «Η ναυτιλιακή έκθεση Posidonia 2024 στην Αθήνα, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να δείξουμε πως η Tototheo Global μεταμορφώνει τις προκλήσεις σε σημαντικές ευκαιρίες, οδηγώντας την πρόοδο και την καινοτομία που εκτείνονται σε ηπείρους και βιομηχανίες».

Η μετεξέλιξη της Tototheo Global συνδέεται με σημαντική τεχνολογική πρόοδο και στρατηγικές συνεργασίες με παγκόσμιους καινοτόμους παίκτες, ενισχύοντας έτσι τις δυνατότητές της σε διευρυμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των δορυφορικών επικοινωνιών και των προηγμένων λύσεων ευρυζωνικότητας, παρέχοντας έτσι κορυφαίες λύσεις σε διάφορες βιομηχανίες, ικανοποιώντας τις πραγματικές τους ανάγκες.

Επιχειρώντας από στρατηγικά κέντρα στην Κύπρο, την Ελλάδα, τη Γερμανία και την Τουρκία, και με ένα εκτενές δίκτυο που διακλαδώνεται σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Μέση Ανατολή και την Άπω Ανατολή, η Tototheo Global συνδυάζει την παγκόσμια εμβέλεια με τη λεπτομερή τοπική εμπειρογνωμοσύνη. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στην εταιρεία να δημιουργεί προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις μοναδικές προκλήσεις των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς και περιοχές. Το ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών της Tototheo Global, που περιλαμβάνει την ανάπτυξη λογισμικού, ττην εγκατάσταση και συντήρηση εξοπλισμού, συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη μετά την πώληση, είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ολιστικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες απαιτήσεις των παγκόσμιων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Η αποστολή της Tototheo Global είναι να αξιοποιήσει τη ναυτιλιακή της «κληρονομιά» για να εμπλουτίσει τη συνδεσιμότητα, την τεχνολογία και την επιχειρησιακή αποδοτικότητα στην ξηρά και στη θάλασσα, δημιουργώντας ένα ανθεκτικό και βιώσιμο μέλλον για τους πελάτες της παγκοσμίως.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό