35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Στο EURO 2024 απαγορεύονται τα… φρούτα γιατί οι Γερμανοί έχουν συγκεκριμένο σχέδιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η UEFA δημοσίευσε ένα 10σέλιδο με τα αντικείμενα τα οποία απαγορεύονται να φέρουν μαζί τους οι οπαδοί στο γήπεδο στο EURO 2024 και ένα από αυτά είναι τα… φρούτα! Γι’ αυτό όμως υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος εμπορικός λόγος και προήλθε μετά από σχετικό αίτημα των Γερμανών διοργανωτών.

Οι  οικοδεσπότες θέλουν να αυξήσουν τις πωλήσεις των λουκάνικων εντός των γηπέδων και κάθε οπαδός που θα επιχειρήσει να φέρει φρούτα μαζί του, όπως μήλα και μπανάνες, κινδυνεύει με το να χάσει το εισιτήριό του και να αποκλειστεί από ολόκληρη τη διοργάνωση, όπως αναφέρουν οι οδηγίες της UEFA.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως τα υπόλοιπα αντικείμενα δίπλα στα φρούτα, στα 10 που απαγορεύονται στα γερμανικά γήπεδα, αφορούν καπνογόνα, πυροτεχνήματα και πανό με πολιτικά μηνύματα – μεταξύ άλλων!

Οι οπαδοί θα μπορούν να προμηθευτούν και να έχουν μαζί τους υγιεινά σνακ, εφόσον μπορούν να αποδείξουν πως τα χρειάζονται απαραιτήτως για ιατρικούς λόγους! Μάλιστα, αυτή η διαδικασία πρέπει να πραγματοποιηθεί προκαταβολικά και να ζητηθεί άδεια από τις αρχές του εκάστοτε γηπέδου!

Οι τιμές σε λουκάνικα και μπύρες

Μέσα στο γήπεδο οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα λουκάνικο bockwurst για 4 λίρες ή vegan currywurst για 4.50 λίρες, ως κομμάτι του μενού που συμπεριλαμβάνει φαγητά από την κουζίνα της Γερμανίας. Ένα μισόλιτρο ποτήρι μπύρας κοστίζει περίπου 6 λίρες, ενώ κι εκεί αναμένεται να υπάρχει συγκεκριμένος περιορισμός.

Εξαιτίας τον φόβο της γερμανικής Αστυνομίας, στο κοινό θα παρέχονται μόνο μπύρες με 1% αλκοόλ στο εναρκτήριο παιχνίδι της Εθνικής Αγγλίας, καθώς υπάρχουν ανησυχίες για απειλές από τους ακροδεξιούς οπαδούς της Σερβίας, όπως αναφέρει η «Mirror». 

Τα αναψυκτικά θα κοστίζουν 5 λίρες ενώ ακόμη κι ένα μπουκάλι νερό θα αξίζει 3.80 λίρες! Για μία μπάρα σοκολάτας προβλέπεται κανείς να χρειάζεται να καταβάλλει το ποσό των 2.70 λιρών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό