27.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

«Στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα οι Κούγιες» – Ο Κασσελάκης για την ομοφοβική δήλωση του ποινικολόγου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα νέο επεισόδιο στην «βεντέτα» Κασσελάκη – Κούγια ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου ο οποίος είδε… «αντρικά χαρακτηριστικά» στην ομολογία του Απόστολου Λύτρα ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του. 

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σχολίασε πως «δεν υπάρχει τίποτα αντρικό δεν κακοποίηση». 

Ο Αλέξης Κούγιας  όμως επανήλθε με μία απόλυτα ομοφοβική δήλωση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ: 

«Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας, ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά»

«Να στείλουμε τους Κούγιες στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα» 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με ανάρτησή του στα Social Media στην οποία ζητά την παρέμβαση της δικαιοσύνης για την απαράδεκτη δήλωση του ποινικολόγου αφήνοντας μάλιστα και αιχμές για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο Απόστολος Λύτρας. 

Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος. Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα. Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας.

Υ.Γ. Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους.

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό