13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στο φαρμακείο με καινοτόμο προϊόν ο όμιλος Σαράντη

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ένα νέο, καινοτόμο προϊόν δικής του παραγωγής εισέρχεται στο κανάλι του φαρμακείου ο όμιλος Σαράντη. Μέσα από το νέο λανσάρισμα του clean beauty brand clinea ο όμιλος μπαίνει δυναμικά στον τομέα της ομορφιάς. Όλα τα προϊόντα clinea αναπτύχθηκαν και παράγονται στις σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις του ομίλου στα Οινόφυτα, κάτω από αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, με φιλικότερους προς το περιβάλλον τρόπους παραγωγής, καθώς σημαντικό μέρος της παραγωγικής ενέργειας του εργοστασίου τροφοδοτείται από φωτοβολταϊκά συστήματα.

Όπως τονίζει η εταιρεία, «το clinea, πλήρως ευθυγραμμισμένο με τις δεσμεύσεις του ομίλου, θέτει νέους όρους, δημιουργεί και καινοτομεί, συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης. Επιλέγοντας τα καλά στοιχεία των δύο αυτών κόσμων, ο όμιλος Σαράντη δημιούργησε το νέο refillable skincare brand φαρμακείου που είναι αποτελεσματικό, ασφαλές και σέβεται το περιβάλλον».

Με τη νέα προϊοντική σειρά η εταιρεία προσβλέπει σε καλύτερο περιθώριο κέρδους, με τα ιδιοπαραγώμενα προϊόντα και σε ενίσχυση πωλήσεων σε μια κατηγορία premium προϊόντων και σε ένα κανάλι διανομής, το φαρμακείο, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού προσώπου, ενυδάτωσης, αντιγήρανσης & λάμψης, εξειδικευμένης δράσης ορών προσώπου και τα refills απόδοσης με ισχυρά φυσικά συστατικά, αφαιρώντας οποιοδήποτε επιβλαβές συστατικό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η σειρά διατίθεται σε οικολογικές και επαναγεμιζόμενες συσκευασίες με ανταλλακτικές κάψουλες. Κάθε κάψουλα είναι 100% ανακυκλώσιμη, εξοικονομώντας το 87% της συσκευασίας με κάθε της αντικατάσταση, ενώ τα προϊόντα τα οποία δεν ξαναγεμίζουν είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, συμβάλλοντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Βασική δέσμευση της μάρκας είναι να μην κάνει δοκιμές σε ζώα σε κάθε στάδιο ανάπτυξης και παραγωγής των προϊόντων, είναι vegan friendly, με άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα, και βιώσιμες πρώτες ύλες. Η «clean beauty» φιλοσοφία του brand ολοκληρώνεται με το αποκλειστικό σύνολο 4 Balance Boosters με υαλουρονικό οξύ, κομπούχα & πρεβιοτικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό