21.8 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Στο υπουργείο Υγείας το πρωί της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Επίσκεψη στοΥπουργείο Υγείας θα πραγματοποιήσει το πρωί τη Τετάρτης στις 10 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Το Μέγαρο Μαξίμου στρέφει την προσοχή το στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να αλλάξει την ατζέντα, κάτι που φάνηκε από το απόγευμα της Δευτέρας. Την ώρα εκδήλωσης στο Πολεμικό Μουσείο παρουσία των δυο πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά ο πρωθυπουργός επέλεξε να επισκεφθεί αιφνιδιαστικά το Λαϊκό νοσοκομείο για να δει από κοντρά πως λειτουργεί και ποιες ανάγκες υπάρχουν.

Συνεχίζονται οι διεθνείς επαφές

Εκτός από το εσωτερικό, στο Μέγαρο Μαξίμου επενδύουν και στις διεθνείς επαφές. Χτες το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου πέρασε ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδεχόμενος τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας Rumen Radev, Σωτήρης Δημητρόπουλος/Eurokinissi

Ο πρωθυπουργός είχε τετ-α-τετ με τον κ. Ράντεφ και ακολούθησαν διευρυμένες επαφές και επισκόπηση των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Βουλγαρίας, ενώ οι δυο αντιπροσωπείες συζήτησαν και θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, μετά και το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργικού γραφείου.

Χτες το Μέγαρο Μαξίμου επισκέφθηκε και ο πρωθυπουργός της Μολδαβίας Ντόριν Ρετσέαν.

Αύριο Τετάρτη (3/7) στις 12:30 ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Λετονίας Έντγκαρς Ρινκεβιτς στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό