22.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο τραπέζι απεργία των ποδοσφαιριστών

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ρόδρι έβαλε στο τραπέζι το ενδεχόμενο της απεργίας των παικτών για να αλλάξει το καλεντάρι και να μειωθούν τα παιχνίδια και αμέσως ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά, η κόπωση των αθλητών ακόμη μεγαλύτερη και οι άσοι ανά τον πλανήτη βρήκαν συμμάχους τους δύο κορυφαίους τεχνικούς.

Πεπ Γκουαρδιόλα και Κάρλος Αντσελότι τάχθηκαν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και έστειλαν το… μήνυμα προς τις αρμόδιες αρχές.

«Το σημαντικό είναι να αναλογιστούμε αυτό. Ας καταλάβουν οι οργανώσεις, UEFA, FIFA, ότι οι παίκτες έχουν κουραστεί. Αυτός είναι ο στόχος. Το ημερολόγιο αυτή τη σεζόν δεν θα αλλάξει.

Ο παίκτης δεν θα είχε πρόβλημα να μειώσει τον μισθό του αν αυτό σήμαινε ότι έπαιζε λιγότερα παιχνίδια. Ο στόχος είναι να παίζουμε λιγότερα παιχνίδια για να αποφύγουμε τραυματισμούς. Οι παίκτες σκέφτονται να αλλάξουν το μέλλον του ποδοσφαίρου» είπε ο Αντσελότι.

Από την πλευρά του, ο Πεπ, πρόσθεσε:

«Πολλές, πολλές φωνές μιλούν για αυτό. Αν κάτι πρόκειται να αλλάξει, πρέπει να προέλθει από τους παίκτες. Η επιχείρηση μπορεί να είναι χωρίς μάνατζερ, χωρίς αθλητικούς διευθυντές, χωρίς μέσα ενημέρωσης, χωρίς ιδιοκτήτες, αλλά χωρίς παίκτες δεν μπορεί να υπάρξει.

Δεν είναι μόνο ο Ρόδρι που μίλησε ανοιχτά, είναι πολλοί, πολλοί παίκτες, και όχι μόνο σε αυτή τη χώρα, αλλά σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι αρχίζουν να μιλούν, οπότε θα δούμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό