20.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στο στόχαστρό του η κόρη του Μητσοτάκη – «Τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη» απαντά η κυβέρνηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατέβασε την ανάρτηση ο Νίκος Καρανίκας, ζητώντας συγγνώμη και διευκρινίζοντας ότι δεν κάνει κριτική στην κόρη του πρωθυπουργού, αλλά στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ έριξε μια ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα, με αφορμή τις σπουδές στις ΗΠΑ της κόρης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, με μία ανάρτηση στο Facebook, επιτέθηκε στην κόρη του κ. Μητσοτάκη, κάνοντας παράλληλα λόγο για «φεουδαρχία και ολιγάρχες με την ψήφο της Δεξιάς». Στη συνέχεια, ο κ. Καρανίκας κατέβασε την ανάρτηση, ζητώντας συγγνώμη και κάνοντας λόγο για «παραπληροφόρηση».

Αναλυτικά η αρχική ανάρτηση:

«Δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι καπιταλισμός.Είναι φεουδαρχία και ολιγάρχες με την ψήφο της Δεξιας.“Η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. Ευρώ”. Πάλι καλά που δεν έχουν διευθυντή τον Νίκο Γεωργιάδη … ποτέ δεν ξέρεις όμως.“Ο πεθερός του Γεραπετριτη, μεγαλομέτοχος της ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ πηρε ήδη την εκμετάλλευση της Εγνατίας έναντι ευτελούς τιμήματος, με ένα διαγωνισμό που αναρωτιέμαι πως έγινε”.Ευτυχώς τα ΜΜΕ λένε ότι όλα πάνε καλά και μια χαρά με την ΝΔ και δεν βλέπουν την οπισθοδρόμιση, ούτε μαφίες, ούτε ολιγάρχες. Ευτυχώς.Ευτυχώς έφυγε ο Τσίπρας και ήρθε η ανάπτυξη με την δημοκρατία διευρυμένη.Άιντε μη πω τώρα….», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καρανίκας.

Καρανίκας: Τι απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, έκανε λόγο για στοχοποίηση της οικογένειας του πρωθυπουργού, ενώ μίλησε και για προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

«Ο πρωθυπουργος και η οικογένειά του αποτελούν στόχο του ΣΥΡΙΖΑ. Στοχοποιείται ένα νέο κορίτσι στην αφετηρία του με πράγματα αχαρακτήριστα. Μιλάμε για ένα κατήφορο που δεν έχει τελειωμό. Πλέον το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη. Ο κος Καρανίκας ήταν ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού και δεν έχει βρεθεί κανείς να τον μαζέψει, να τον αποδοκιμάσει. Δεν θέλω να θυμίσω τι συμβαίνει όταν στελέχη της ΝΔ διαγράφονται. Επιβεβαιώνεται ο φόβος μας ότι το χειρότερο του να είσαι ανίκανος είναι να είσαι ικανός για όλα» είπε.

Η δεύτερη ανάρτηση Καρανίκα και η «συγγνώμη»

Το μεσημέρι της Δευτέρας (30/08) ο Νίκος Καρανίκας, σε νέα ανάρτηση, ζήτησε συγγνώμη «σε όλες και όλους για την παραπληροφόρηση», αφού απέσυρε την προηγούμενη και διευκρίνισε ότι δεν κάνει κριτική στην κόρη του πρωθυπουργού, αλλά στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Κατέβασα το ποστ που έκανα κριτική στην στάση του Μητσοτάκη με αναφορά στην κόρη του και την κατοχή ΜΚΟ.Μόλις ενημερώθηκα ότι δεν ισχύει και ότι αυτό που έγραψα είναι ειδησεογραφικά λάθος και γι’αυτό ζητάω συγνώμη σε όλες και όλους για την παραπληροφόρηση .Ειναι προφανές ότι δεν κάνω κριτική στη κόρη του Μητσοτάκη που όπως κάθε νέο παιδί θέλει να σπουδάσει και η οικογένειά της έχει την οικονομική δυνατότητα να την στείλει στο εξωτερικό, αλλά στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη που την ίδια ώρα στερεί τη δυνατότητα σπουδών σε 40.000 μαθητές, για να τους δώσει πελατεία στα κολέγια. Είναι χυδαία πολιτική επιλογή του.Και για να τελειώνει το παραμύθι, δεν είμαι σύμβουλος του κ. Τσίπρα και εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις. Είτε αυτές είναι σωστές, είτε είναι λάθος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό