31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Στο στόχαστρο της ομάδας του Σιμεόνε ο Χουλιάν Άλβαρες

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
04.06.2024 | 15:37

Ο Χουλιάν Άλβαρες πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Χάντερσφιλντ για το FA Cup | 7 Ιανουαρίου 2024
@2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η Ατλέτικο καταστρώνει ήδη τα μεταγραφικά πλάνα της ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με την “Marca”, ο Χουλιάν Άλβαρες αποτελεί τη μεγάλη επιθυμία των ροχιμπλάνκος για την ενίσχυσή τους.

Η Ατλέτικο ψάχνει φορ ολκής για να δυναμώσει τη γραμμή κρούσης της και εκτός από τις περιπτώσεις των Σέρλοθ (Σοσιεδάδ) και Ντόβμπικ (Ζιρόνα) από την εγχώρια αγορά, το βλέμμα των διοικούντων έχει πέσει σε μία εξαιρετική περίπτωση εκτώς των ισπανικών συνόρων.

Αυτή ακούει στο όνομα Χουλιάν Άλβαρες, με την “Marca” να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο ικανός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι είναι εκείνος που έχει “συγκινήσει” άπαντες τον σύλλογο της ισπανικής πρωτεύουσας, παρά το γεγονός πως η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Αφενός γιατί ο Αργεντινός έχει δέσει αρμονικά στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και αποτελεί ιδανική εναλλακτική λύση για να καλυπτει τον Χάλαντ και αφετέρου γιατί δύσκολα θα θελήσουν οι πολίτες να αποχωριστούν έναν παίκτη που έχεί συμβόλαιο μέχρι το 2028 και για τον οποίο δαπάντησαν 21,4 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Ρίβερ.

Το ίδιο μέσο υποστηρίζει πως το χαρτί των ροχιμπλάνκος είναι πως θα προσφέρουν την ευκαιρία στον Άλβαρες να έχει ρόλο βασικού και όχι της χρυσής εφεδρείας που κατέχει στην Σίτι, με τις δύο πλευρές να μην έχουν έρθει πάντως σε επαφή για να διερευνήσει η μία τις προθέσεις της άλλης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό