21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στο στόχαστρο ο Μινγκέθα της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την Mundo Deportivo

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
20.07.2022 | 18:44

Ο Όσκαρ Μινγκέθα της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ντινάμο Κιέβου για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο “Ολιμπίνσκι”, Κίεβο | Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021
2021 EFREM LUKATSKY/ASSOCIATED PRESS

Ο Όσκαρ Μινγκέθα της Μπαρτσελόνα φέρεται να ενδιαφέρει την ΑΕΚ όπως και άλλες τέσσερις ομάδες, σύμφωνα με την Mundo Deportivo.

Η αναζήτηση στόπερ της ΑΕΚ ίσως περνάει από το ρόστερ της Μπαρτσελόνα. Η Mundo Deportivo υποστηρίζει ότι η Ένωση είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Όσκαρ Μινγκέθα που βρίσκεται εκτός πλάνων Τσάβι και στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παικτών.

Οι “μπλαουγκράνα” ζητούν μίνιμουμ 5.000.000 ευρώ για τον 23χρονο διεθνή Ισπανό, ο οποίος προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα το 2020-2021 και συνολικά έχει 66 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε αυτήν τη διετία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ελληνική ομάδα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Μινγκέθα, μαζί με τη Θέλτα, την Τζένοα και τη Χόφενχαϊμ. Ωστόσο, το ισπανικό έντυπο υποστηρίζει ότι προτεραιότητα του Μινγκέθα είναι να παραμείνει στη La Liga, όπου δεν θα χρειαστεί χρόνο να εγκλιματιστεί, ειδικά από τη στιγμή που τα πρωταθλήματα σε πολλές χώρες είναι έτοιμα να αρχίσουν.

Το βέβαιο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει μέσα στη σεζόν, αφού η Μπαρτσελόνα χρειάζεται να μειώσει το μισθολογικό μπάτζετ της και ει δυνατόν να εισπράξει και χρήματα από την αποχώρηση παικτών, λόγω των δυσβάσταχτων οικονομικών προβλημάτων της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό