21.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής για την Πρωτομαγιά ο Στέφανος Κασσελάκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Στεφάνι στη μνήμη των εκατοντάδων εκτελεσθέντων επί γερμανικής κατοχής στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής κατέθεσε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Γύρω στις 9:30 το πρωί της Πρωτομαγιάς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τον ιστορικό χώρο του Σκοπευτηρίου και κατέθεσε στεφάνι στο εμβληματικό μνημείο στη μνήμη των 200 κομμουνιστών που εκτελέσθηκαν την Πρωτομαγιά του 1944 ως αντίποινα για το θάνατο του Γερμανού υποστρατήγου Φραντς Κρεχ, διοικητή της 41ης Μεραρχίας Οχυρών και τριών ανδρών της συνοδείας του, αλλά και τον τραυματισμό πέντε Γερμανών αξιωματικών σε δρόμο της Λακωνίας μεταξύ Σπάρτης και Μολάων σε ενέδρα γερμανικής αυτοκινητοπομπής που οργάνωσαν άνδρες του ΕΛΑΣ με διοικητή τον ανθυπολοχαγό Σταθάκη στις 27 Απριλίου 1944.

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνόδευαν βουλευτές, υποψήφιοι ευρωβουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί βίντεο που εξασφάλισε το flash.gr από την παρουσία του κ. Κασσελάκη στο Σκοπευτήριο όπου κατέθεσε στεφάνι και τον διάλογο που είχε με μία γυναίκα

Αύριο, Μεγάλη Πέμπτη (2/5) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί τη Βαρβάκειο Αγορά, για να αναχωρήσει το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα.

Στο νησί των Φαιάκων θα έχει τη Μεγάλη Παρασκευή έχει σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφτεί τον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό