27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο «Σείριο» η υπερειδική!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 επιφυλάσσει μια εντυπωσιακή και πρωτότυπη υπερειδική διαδρομή στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Σείριος στις 7 Σεπτεμβρίου.

Αυτή η πρωτοποριακή διαδρομή υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία τόσο για τους θεατές όσο και για τους συμμετέχοντες αγωνιζόμενους, σε ένα μέρος που μέχρι τώρα δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA.

Η νέα διαδρομή θα ξεκινά από τον αυτοκινητόδρομο, όπου τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα κινούνται σε αντίθετες κατευθύνσεις πάνω και κάτω από το διαχωριστικό στηθαίο μέσω ειδικά διαμορφωμένης ράμπας, καλύπτοντας μια απόσταση 3,2 χλμ. Μέρος της διαδρομής θα περάσει μέσα από το πάρκινγκ του ΣΕΑ Σείριος και θα περιλαμβάνει τεχνητά εμπόδια για να αυξήσει το βαθμό δυσκολίας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, κατά την ανακοίνωση της νέας υπερειδικής διαδρομής, τόνισε τη σημασία της πρωτοβουλίας αυτής, επισημαίνοντας την αναβάθμιση του αθλητισμού στην Ελλάδα και την ανάγκη προσφοράς μοναδικών εμπειριών στους θεατές.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει και μια συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η οποία θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη της υπερειδικής διαδρομής, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους θεατές.

Επιπλέον, δύο ημέρες πριν, στις 5 Σεπτεμβρίου, στη Λαμία, θα πραγματοποιηθεί η τελετή εκκίνησης του αγώνα με άλλη μια συναυλία. Οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον αγώνα και τις συναυλίες χωρίς εισιτήριο, καθώς όλες οι δραστηριότητες θα είναι δωρεάν.

Οι λεπτομέρειες της διαδρομής αναπτύχθηκαν από την Αλυτάρχη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, Ανίτα Πασαλή, η οποία αναφέρθηκε στις προσαρμογές που έγιναν για να πληροί η διαδρομή τις νέες προδιαγραφές του πρωταθλήματος. Η διαδρομή περιλαμβάνει καινοτόμα στοιχεία όπως η ε.δ. Θήβα, η νέα ε.δ. Οινοχώρι, και η Άνω Παύλιανη, η οποία θα αποτελείται από ένα νέο τμήμα που θα συναντά την παλιότερη διαδρομή με αντίθετη κατεύθυνση.

Η παρουσία σημαντικών προσκεκλημένων και χορηγών, όπως της ΕΚΟ, του Κωτσόβολου, και της Νέας Οδού, διασφαλίζει την άρτια διοργάνωση και επιτυχία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό