24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο ρελαντί η Μπάγερν Μονάχου, 2-0 την Φράιμπουργκ με μυθικό ρεκόρ του Μίλερ [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ήταν η βραδιά της μεγάλης τους σημαίας και έτσι οι Βαυαροί δεν γινόταν να μην την συνοδεύσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα στο πλαίσιο της δεύτερης «στροφής» του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 2-0 της Φράιμπουργκ στη Βαυαρία για την 2η αγωνιστική της Bundesliga, κάνοντας το 2Χ2 στο ξεκίνημα της σεζόν και έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον εμβληματικό ηγέτη της, τον Τόμας Μίλερ.

Μπαίνοντας ως αλλαγή στο παιχνίδι από τον πάγκο, ο 35χρονος επιθετικός σημείωσε την συμμετοχή υπ’ αριθμόν 710 με τη φανέλα της ομάδας που έχει ταυτιστεί σε όλες τις διοργανώσεις και έγινε ο ρέκορντμαν των συμμετοχών του συλλόγου.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν αρκέστηκε σε αυτό, μιας και πέτυχε ένα επίσης ιστορικό γκολ, βρίσκοντας δίχτυα στο 78′ και «σπάζοντας το φράγμα» των 150 γκολ καριέρας στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Στα της αναμέτρησης, χωρίς να εντυπωσιάσει ή να φορτσάρει, η ομάδα του Βενσάν Κομπανί προηγήθηκε από το πρώτο ημίχρονο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χάρι Κέιν στο 38′ μετά από παρέμβαση χεριού αντιπάλου που καταλογίστηκε σε κεφάλια του, με τον Άγγλο στράικερ να βρίσκει δίχτυα απέναντι σε κάθε γερμανική ομάδα που έχει συναντήσει στο πρωτάθλημα, κάνοντας το 17/17.

Η Φράιμπουργκ είχε τις στιγμές της για να απαντήσει απέναντι στο εύθραυστο 1-0, όμως η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με τον Τόμας Μίλερ να γράφει το τελικό 2-0 στο 78ο λεπτό. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν, όμως ο Λούκας Χόλερ έστειλε τη μπάλα πολύ άουτ σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 4ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για να μείνει το 2-0.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό