16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στο Ρέντη η 2η αγωνιστική του διεθνές τουρνουά – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αν και ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι γνώρισε την ήττα με 2-3 στη φιλική αναμέτρηση με τους Green Future Falcons για τη δεύτερη αγωνιστική του Al Abtal International Cup. Θυμίζουμε πως την πρώτη αγωνιστική η ομάδα του Συλαϊδόπουλου είχε επικρατήσει με 4-0 απέναντι στους White Future Falcons σε παιχνίδι που έγινε στην Ταραγόνα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι», είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν, τόσο με τον Ρέτσο, όσο και με τον Προκοπίου.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Bokhari στο 39′ με μακρινό σουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός μπήκε πιο συγκεντρωμένος και μόλις στο 48′ πέτυχε το τέρμα της ισοφάρισης. Μετά από λάθος της άμυνας, ο Μοίρας «έσπασε» στον Παπακανέλλο και εκείνος με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 59′ ο Μοίρας έκανε το γύρισμα στην περιοχή, ο αμυντικός δεν απομάκρυνε σωστά και ο Σταυρόπουλος με όμορφο πλασέ από το ύψος του πέναλτι σημείωσε το 2-1 για τον Ολυμπιακό.

Παρότι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και συνέχισαν να πιέζουν ψηλά, στο 66′ ο Alhamze που είχε περάσει ως αλλαγή, εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ κάνοντας το 2-2.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός είχε τεράστια ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Ο Τσέλα εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους, όμως σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 71′ ο Μοίρας είδε την κίνηση του Τσέλα, αλλά εκείνος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Το τελικό 2-3 για τους Green Future Falcons διαμόρφωσε στο 83′ με κοντινό πλασέ και πάλι ο Alhamze.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Συλαϊδόπουλος): Σινά, Ρέτσος (46′ Κωστούλας), Κουτσίδης, Πρεκατές, Αρσενίδης (56′ Μπακούλας), Τσέλα (77′ Δρόσος), Σταυρόπουλος (77′ Πετρόπουλος), Σταράκης (56′ Κουτσογούλας), Παπακανέλλος (77′ Σαββάκης), Προκοπίου (56′ Πατήρας), Χαραλαμπόγλου (33′ Μοίρας).

Green Future Falcons (Mikulic): Aljohani, Alrishdi, Aldulimi, Talal, Alsaif, H. Alharbi, Albalawi, M. Alharbi, Aljaber, Alanzi, Bokhari.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό