22.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο Παρίσι το τρίτο μοντέλο της Leapmotor!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Leapmotors είναι έτοιμη να κάνει τα πρώτα της βήμα στην  ευρωπαϊκή αλλά και την ελληνική αγορά όπου μόλις χθες ανακοινώθηκαν οι τιμές των δύο πρώτων μοντέλων της στη χώρα μας. Η έκθεση του Παρισιού που θα λάβει χώρα στα μέσα του Οκτωβρίου αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την κινέζικη εταιρία να δείξει τα μοντέλα της στο μεγαλύτερο δυνατό κοινό. Μοντέλα όπως το T03, ένα “boutique” A-segment μοντέλο με χώρους που συγκρίνονται με μοντέλα της μεγαλύτερης κατηγορίας και το C10, ένα σύγχρονο SUV με πολυάριθμα βραβεία για το design του και αυτονομία που αγγίζει τα 420 χιλιόμετρα. Δίπλα σε αυτά τα δύο όμως θα υπάρχει και ένα ακόμα που γεφυρώνει κατά κάποιο τρόπο το χάσμα ανάμεσα τους. Ο λόγος για το B10 που παίρνει τη μορφή ενός C-SUV και θα είναι το πρώτο παγκόσμιο μοντέλο της Leapmotor που χρησιμοποιεί την ολοκαίνουρια “B” αρχιτεκτονική που αναπαριστά ένα μεγάλο βήμα στην στρατηγική της εταιρίας στην περιοχή φέρνοντας προηγμένη τεχνολογία σε ένα ακόμα πιο ευρύ κοινό.
Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, μιλάμε για ένα αμιγώς ηλεκτρικό crossover που οι φωτογραφίες του καμουφλαρισμένου πρωτότυπου δείχνουν πως θα διαφοροποιείται ελαφρώς από την υπάρχουσα εταιρική ταυτότητα – αν μπορεί κανείς να πει πως υπάρχει κάτι τέτοιο βλέποντας το T03 και το C10. Από τις φωτογραφίες διακρίνουμε το καπό με την έντονη κλίση, τον προτεταμένο προφυλακτήρα και το αρκετά τετράγωνο σχήμα που σε συνδυασμό με το μακρύ μεταξόνιο ή τους μικρούς προβόλους, όπως το δει κανείς, θα εξασφαλίζει αναμφίβολα άπλετους χώρους για τους 5 επιβάτες του εσωτερικού και τις αποσκευές τους. Διακρίνουμε επίσης τις κρυφές χειρολαβές και αυτές που φαίνεται να είναι ενιαίες μπάρες LED τόσο στο εμπρός μέρος όσο και στο πίσω.

Κάτω από την επιφάνεια όμως, η νέα πλατφόρμα της Leapmotor συνδυάζεται με την τελευταία εκδοχή (Leap 3.5) της ηλεκτρικής αρχιτεκτονικής της κινέζικης μάρκας. Η τεχνολογία αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε μία ευρεία γκάμα νέων μοντέλων που θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους εντός του 2025 – αναμφίβολα θα μάθουμε περισσότερα σχετικά στην έκθεση της γαλλικής πρωτεύουσας. Να θυμίσουμε ότι η Leapmotor θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά μέσω της Stellantis και της κοινοπραξίας που έχουν δημιουργήσει οι δύο εταιρίες με βάση στο Amsterdam και μας ενδιαφέρει πρακτικά και ουσιαστικά καθώς μέρος της στρατηγικής της εταιρίας για την Ευρώπη αποτελεί και η χώρα μας. Ένα ενδιαφέρον που γίνεται ακόμα πιο έντονο δεδομένου ότι η Leapmotor θα χρησιμοποιεί τα κανάλια διανομής της Stellantis, χωρίς να αντικαθιστά κάποια από τις υπάρχουσες μάρκες αλλά ενισχύοντας την παρουσία του ομίλου στην ευρύτερη κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων που έχει τόσο μεγάλη σημασία τόσο μακροπρόθεσμα, όσο και βραχυπρόθεσμα λόγω των κανονισμών για τους ρύπους του στόλου των εταιριών που τίθενται σε ισχύ από το 2025. Εδώ να θυμίσουμε πως στη χώρα μας η Leapmotors αντιπροσωπεύεται από την Italian Motion. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό