24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο Πήλιο ο Μάνος Πετούσης! Η συνάντηση – έκπληξη με… άρωμα Σασμού! Αποκλειστικές φωτό

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο μαγευτικό Πήλιο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Μάνος Πετούσης, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ο φακός του gossip-tv.gr τον απαθανάτισε πιο χαλαρό από ποτέ. 

Ο ηθοποιός που το ευρύ κοινό γνώρισε καλύτερα μέσα από τον ρόλο του γιατρού στη σειρά Σασμός δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητος και όπου κι αν βρισκόταν ένιωθε τα βλέμματα του κόσμου να στρέφονται πάνω του. Άλλωστε η απήχηση της τελευταίας αυτής του δουλειάς ήταν τόσο μεγάλη που δύσκολα κανείς δεν θα τον αναγνωρίσει αν τον δει κάπου έξω, τυχαία.

Ο Μάνος Πετούσης ήταν ευγενικός με όλους και έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή στις διακοπές του. Ο φακός μας τον απαθανάτισε στο Άρωμα Πηλίου, στο Μούρεσι, όπου και έμεινε όλες τις ημέρες και όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα που εξασφαλίσαμε ήταν πολύ χαλαρός και έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ό, τι έβλεπε γύρω του, μέσα στη φύση. Οι καστανιές, οι ορτανσίες αλλά και ο μπαξές του τράβηξαν την προσοχή και δεν δίστασε να ζητήσει και πληροφορίες για όσα δεν γνώριζε αλλά και να βοηθήσει στις δουλειές, όπως ήταν το πότισμα.

Κατέρρευσε ο Μάνος Πετούσης: «Της έδινα το χέρι μου, το “βούταγε” και δεν το άφηνε»

Η συνάντηση – έκπληξη με τον σκηνοθέτη του Σασμού

Ο ηθοποιός επισκέφτηκε τον Κισσό για να πιει τον καφέ και το ποτό του στο φημισμένο Σχολαρχείο, κάτω από τα πλατάνια, κολύμπησε στη Νταμούχαρη όπου είχαν γίνει γυρίσματα της ταινίας Mamma Mia!, πήγε και στον κοσμοπολίτικο Άγιο Ιωάννη και σε άλλα χωριά του ανατολικού Πηλίου και μοιράστηκε μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα μέσα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μέσα από αυτά, μας ενημέρωσε και για μια τυχαία συνάντηση που είχε με τον γνωστό σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο, με τον οποίο μάλιστα συνεργάστηκαν πρόσφατα και στον Σασμό και φαίνεται πως διατηρούν άψογες σχέσεις.

https://www.instagram.com/p/C-yl53hI219/

Θυμίζουμε ότι ο Μάνος Πετούσης δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα σχέδιά του για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, μετά το τέλος της σειράς του Alpha.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery:

Photo 1/8

Είδε τον μπαξέ και πήγε για βοήθεια.

Photo 2/8

Χαλάρωσε δίπλα στην πισίνα. 

Photo 3/8

Και περίμενε τους φίλους του για βόλτα.

Photo 4/8

Πήγε κοντά στις καστανιές. 

Photo 5/8

Και φυσικά απαντούσε και στα τηλέφωνα. 

Photo 6/8

Ο Μάνος Πετούσης πιο χαλαρός από ποτέ. 

Photo 7/8

Ξέγνοιαστος στο Πήλιο. 

Photo 8/8

Και μαγεμένος από το βουνό των Κενταύρων. 

ΔΕΣ ΤΗ – 8 PHOTOS

Κώστας Κωστόπουλος: Κινείται νομικά εναντίον όσων αγνοούν την ομόφωνη αθώωσή του

Μάνος Πετούσης: Η απώλεια της μητέρας του και η συνάντηση μετά από χρόνια: «Κλαίγαμε σαν παιδιά»

Μάνος Πετούσης: Μιλά για τον ήρωα που υποδύεται στη σειρά Σασμός



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό