25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Στο ΟΑΚΑ εν μέσω αποθέωσης η αποστολή θριάμβου του Παναθηναϊκού

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο ΟΑΚΑ έφτασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα η αποστολή του Παναθηναϊκού. Εκεί την ανέμεναν χιλιάδες φίλοι της ομάδας, προκειμένου να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου στη Euroleague.

Το λεωφορείο που μετέφερε τους πρωταθλητές Ευρώπης προς το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων συνόδευσαν πολλοί φίλαθλοι του «τριφυλλιού» στο… ταξίδι του από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μέχρι το Μαρούσι, με αποτέλεσμα να προκληθούν καθυστερήσεις από την αυτοκινητοπομπή στην Αττική Οδό.

Μόλις το πούλμαν έφτασε έξω από το ΟΑΚΑ και ενώ ακουγόταν από τα ηχεία ο ύμνος της ομάδας, οι φίλοι του Παναθηναϊκού άρχισαν να ανάβουν καπνογόνα και να αποθεώνουν τους «πράσινους», οι οποίοι ανέβηκαν στην κορυφή της Ευρώπης για έβδομη φορά στην ιστορία τους. Από την πλευρά τους, παίκτες και τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» τραγουδούσαν συνθήματα μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι άρχισαν ήδη να… ζητούν από το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν το όγδοο ευρωπαϊκό «στέμμα», ενώ επευφημούσαν και τον Τούρκο προπονητή για τη συμβολή του στην «πράσινη» επιτυχία.

Η αποστολή επέστρεψε από το Βερολίνο το μεσημέρι στην Αθήνα. Χιλιάδες φίλαθλοι του «τριφυλλιού» συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να υποδεχθούν τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του έβδομου τίτλου της ιστορίας τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ηπείρου. Οι φίλοι των «πράσινων» τραγουδούσαν ασταμάτητα συνθήματα, ενώ… πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτά είχαν ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, και ο Κώστας Σλούκας. Λίγο μετά τις 14:15 προσγειώθηκε το αεροσκάφος που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού από τη γερμανική πρωτεύουσα, ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας άρχισαν νέο… γύρο πανηγυρισμών.

Η αποστολή εξήλθε από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου και επιβιβάστηκε σε ένα καταπράσινο ανοιχτό λεωφορείο, το οποίο έφερε την επιγραφή “King is Back” (σ.σ ο βασιλιάς επέστρεψε) και στο πλάι το σήμα του Παναθηναϊκού με το έβδομο αστέρι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό