22.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

‘Στο ΟΑΚΑ έχουμε πιθανότητες με τους Σέλτικς, αν θέλουν να λέγονται πρωταθλητές κόσμου, να έρθουν να μας κερδίσουν’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

SPORT24.GR
21.09.2024 | 11:18

Οι Κώστας Σλούκας και Εργκίν Αταμάν με το τρόπαιο της EuroLeague
EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας και ο Κώστας Αντετοκούνμπο προκάλεσαν και αυτοί ανοιχτά τους Σέλτικς σε αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR με έπαθλο την κορυφή του κόσμου, λέγοντας ότι πιστεύουν πως στο ΟΑΚΑ η ομάδα τους έχει ελπίδες για να πάρει την νίκη.

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που η EuroLeague είπε ότι οι Σέλτικς δεν είναι πρωταθλητές κόσμου μέχρι να νικήσουν τον πρωταθλητή Ευρωπης, Παναθηναϊκό AKTOR. Ο Παναθηναϊκός AKTOR απάντησε επίσημα μέσω twitter ότι αυτό θα ήταν μία πραγματική πρόκληση, ο Σακίλ Ο’Νιλ αναδημοσίευσε ατάκα του Εργκίν Αταμάν ότι οι Σέλτικς πρέπει να νικήσουν τους “πράσινους” για να είναι πρωταθλητές κόσμου. Τώρα, ήρθε η σειρά των Κώστα Σλούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο να μιλήσουν για το θέμα.

Οι δύο διεθνείς μίλησαν στην κρατική τηλεόραση και κάποια στιγμή τέθηκε η ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να νικήσει τους Σέλτικς στο ΟΑΚΑ. Και αμφότεροι έδειξαν ότι πιστεύουν στις πιθανότητες της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Σλούκας ανέφερε: “Αν έρθουν στο ΟΑΚΑ (σ.σ οι Σέλτικς); Στο ΟΑΚΑ έχουμε πιθανότητες. Όπως έχει πει και ο κόουτς, αν θέλουν να λέγονται πρωταθλητές κόσμου, πρέπει να έρθουν να μας κερδίσουν”.

Ο δε Κώστας Αντετοκούνμπο ανέφερε: “Να κερδίσουμε τους Σέλτικς; Μπορεί να πάμε παράταση και να τους κερδίσουμε”.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό