18.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στο νοσοκομείο ο James May, μετά από τρακάρισμα με ένα Lancer Evo 8 με 120 χλμ/ώρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν περίπου πέντε μήνες οι συντελεστές του The Grand Tour ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την 5η σεζόν, αλλά μόλις τώρα έγινε γνωστό ότι υπήρχε ένα αρκετά ανησυχητικό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον James May.
Πιο συγκεκριμένα, ο Captain Slow βρισκόταν -μαζί με τους Jeremy Clarkson και Richard Hammond- στο Olavsvern, μια παροπλισμένη βάση του Βασιλικού Ναυτικού της Νορβηγίας που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη του Tromso. Η τριάδα των παρουσιαστών έκανε κόντρες μέσα σε ένα τούνελ, με τον May να οδηγούσε ένα κίτρινο Mitsubishi Lancer Evolution VIII, ο Clarkson ένα Subaru Impreza WRX και ο Hammond ένα Audi RS4.
Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής The Sun, ο May είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το ιαπωνικό αυτοκίνητο, που οφειλόταν στα φώτα της σήραγγας τα οποία άναψαν ξαφνικά, καθώς τα αυτοκίνητα την διέσχιζαν γρήγορα, κάτι που δεν άφησε χρόνο στον οδηγό να αντιδράσει.

Δυστυχώς, ο “Captain Slow” φρέναρε καθυστερημένα και χτύπησε το αυτοκίνητο σε έναν τοίχο με περίπου 120 χλμ/ώρα. Ο May υπέστη κάταγμα στα πλευρά από το ατύχημα, με τον παρουσιαστή να χτυπά το κεφάλι του δυνατά και να βγαίνει αιμόφυρτος από το αυτοκίνητο. Διακομίσθηκε άμεσα σε τοπικό νοσοκομείο όπου έκανε μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου για να μπορέσουν οι γιατροί να διαπιστώσουν αν υπήρχε κάτι πιο σοβαρό. Ευτυχώς, όχι.
Περαιτέρω πληροφορίες αναφέρουν ότι ο May δεν χτύπησε πολύ σοβαρά και συνέχισε τα γυρίσματα, με την επερχόμενη σεζόν του Grand Tour να φαίνεται ότι θα έχει μια περιπέτεια στον Αρκτικό Κύκλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό