24.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο νοσοκομείο με Co-19 ο Βιδάλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Χιλιανός μέσος της Ίντερ, Αρτούρο Βιδάλ, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πατρίδας του μετά από θετικό έλεγχο για την Co-19.

Αυτό ανακοινώθηκε από το ιατρικό προσωπικό της Εθνικής ομάδας, με την οποία ο Vidal δεν μπορεί επομένως να παίξει την Πέμπτη εναντίον της Αργεντινή, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

«Το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Χιλής υπογραμμίζει ότι, κατόπιν αιτήματος του Αρτούρο Βιδάλ, γνωστοποιείται πως ο παίκτης έχει διαγνωστεί θετικός στην Co-19 κατά τη διάρκεια της καθημερινής προληπτικής επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31 Μαΐου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης, η ιατρική ομάδα ανέφερε ότι ο Βιδάλ δεν προπονήθηκε και πως είχε διαχωριστεί από το υπόλοιπο γκρουπ ποδοσφαιριστών επειδή παρουσίασε «πυρετό λόγω αμυγδαλίτιδας».

Ο 34χρονος μέσος είχε εμβολιαστεί κατά της Co-19 μαζί με άλλους παίκτες της ομάδας της Χιλής. Οι μολύνσεις από κορωνοϊό στη χώρα παραμένουν πάνω από 6.000 την ημέρα και το εθνικό σύστημα υγείας δέχεται μεγάλη πίεση.

Μετά από 14 μήνες πανδημίας, ο Co-19 έχει αφήσει έως τώρα 29.000 νεκρούς και 1,3 εκατομμύρια μολύνσεις στη χώρα της Νότιας Αμερικής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό