22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στο νοσοκομείο η Φ. Γεννηματά

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον Ευαγγελισμό εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου: «Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Η ίδια η κ Γεννηματά προχώρησε σε δήλωση για το θέμα, αναφέροντας ότι η κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει την συμμετοχή στις διαδικασίες για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει:

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης»

Νωρίτερα σήμερα η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ με ανάρτησή της στο fb, είχε εξηγήσει γιατί δεν μπόρεσε να παραβρεθεί σε προεκλογική  συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία.

«Μια ξαφνική αδιαθεσία της τελευταίας στιγμής, μου στέρησε τη δυνατότητα χθες το βράδυ να είμαι ανάμεσα σε φίλους αγωνιστές και προοδευτικούς πολίτες στη Νέα Ιωνία. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την μαζική παρουσία τους, με τη δέσμευση ότι σύντομα θα βρεθούμε να δώσουμε τα χέρια και να ενώσουμε δυνάμεις για την ψυχή της Παράταξης και τη νίκη» έγραψε

  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό