33.6 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Στο νέο της βήμα η Λάουρα Νάργες έχει τη στήριξη και των Survivors- Τι αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρόσφατη εμφάνιση σε γάμο με εντυπωσιακό φόρεμα, τα σχόλια για το νέο της βήμα και οι αποκαλύψεις στην Ελένη. 

Από την ημέρα που έγινε για πρώτη φορά μαμά, η Λάουρα Νάργες ζει εντελώς διαφορετικά, απέχοντας συνειδητά από κοσμικές εκδηλώσεις και την τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια-ραδιοφωνική παραγωγός έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή του 1,5 ετών γιου της και απολαμβάνει την καθημερινότητα με τον Χρήστο Σαντικάι και τον μικρό Αλέξανδρο.

Η Λάουρα Νάργες έχει μόνο μια απάντηση για τις καμπύλες μετά τη γέννηση του γιου της

H δημιουργία οικογένειας και η μητρότητα

Το μεσημέρι της Πέμπτης (13/06) η Λάουρα Νάργες βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δημιουργία οικογένειας με τον Χρήστο Σαντικάι, στον γιο τους, το νέο της εγχείρημα αλλά και στην απόφαση να απέχει από την τηλεόραση.

«Μέσα σε 6 μήνες αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια. Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη αλλά μετά ήθελα να είμαι στη φωλιά μου με την οικογένειά μου. Δεν είχα την ανάγκη να επιστρέψω στη ζωή όπως ήταν πριν αλλά είχα την ανάγκη της οικογένειας», δήλωσε η Λάουρα Νάργες.

Και πρόσθεσε: «Εγώ έχω την ανάγκη να είμαι με το άντρα μου και το παιδί μου. Δεν το αλλάζω αυτό το πράγμα. Νιώθω συναισθηματική ασφάλεια με τον Χρήστο. Δεν το έχω ξανανιώσει αυτό».

«Who is that fit mom», είπαν στη Λάουρα Νάργες στην αλλαγή που έκανε στο σώμα και στα μαλλιά της

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Το νέο επαγγελματικό βήμα

Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor λάνσαρε το νέο της brand ρούχων και μαγιό, ένα project το οποίο ετοίμαζε για αρκετό καιρό με πολύ αγάπη και αφοσίωση.

https://www.instagram.com/reel/C8HrH7OClmi/

«Καλή επιτυχία αγάπη μου !! Είμαι πολύ περήφανος για σένα», έγραψε ο Χρήστος Σαντικάι κάτω από την ανάρτηση της αγαπημένης του.

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και πρόσφατα έδωσαν το παρών στο γάμο καλών τους φίλων όπου πόζαραν με πράσινα matchy looks.

https://www.instagram.com/p/C8CSGwliUPP/

Για τη Λάουρα Νάργες η δημιουργία οικογένειας ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε μέχρι σήμερα

Ο πολύ καλός φίλος της Laura Narjes, Bo, θέλησε να στηρίξει δημόσια το νέο της επαγγελματικό βήμα και έγραψε στα γερμανικά: «Το μωρό μου είναι το καλύτερο… ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ»

https://www.instagram.com/reel/C8C5gCLiZb4/Η συνειδητή απόφαση να απέχει από την τηλεόραση: «Μου είχε πει κάποιος δεν είσαι αρκετά ντίβα για να κάνεις τηλεόραση»

Αναφερόμενη στους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες η Λάουρα Νάργες παραδέχθηκε: «Δεν σκέφτομαι καθόλου την τηλεόραση. Αρνούμαι πια να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον, όπου ο επαγγελματισμός, η ευγένεια, η τυπική συμπεριφορά και ο σεβασμός θεωρούνται μειονεκτήματα και έχουν το κάθε δικαίωμα να σε περνάνε και για χαζή ακόμα. Δεν έχω καμία διάθεση να ακούω χαζομάρες, για το τι είναι επιτυχία. Για μένα, από μια μικρή πόλη της Γερμανίας, επιτυχία είναι και που κάθομαι τώρα εδώ μαζί σου».

Και τόνισε: «Θέλω να είμαι σε ένα περιβάλλον που να νιώθω ασφάλεια, που θα είμαι ο εαυτός μου, που δεν θα με μειώσουν επίτηδες για να χαλαστεί η όποια αυτοεκτίμησή μου. Το να ακούω από έναν άνθρωπο ότι δεν είμαι αρκετά ντίβα για να κάνω τηλεόραση, προσωπικά δεν μπορώ να το κατανοήσω αυτό».

Η 33χρονη καταδίκασε ορισμένες συμπεριφορές και δήλωσε: «Όση ευθύνη έχουν αυτοί που είναι μπροστά από τις κάμερες, άλλο τόση ευθύνη έχουν και αυτοί που είναι από πίσω. Πρέπει σιγά σιγά να κατονομάζουμε τις συμπεριφορές από πίσω. Θεωρώ άδικο να χρεώνονται όλα στους μπροστινούς και στους πίσω να καταπίνουμε τις όποιες συμπεριφορές που δεχόμαστε. Μην πεις τίποτα διότι μπορεί μετά το άλλο κανάλι να μη σε πάρει, αυτή την τρομοκρατία δεν την θέλω».

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς αν δεις ολόκληρη τη συνέντευξη της Λάουρα Νάργες στην Ελένη Μενεγάκη.

κεντρικής: Lauranarjes



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό