15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στο δρόμο για το Διάστημα ο Ρώσος σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια του

Ειδήσεις Ελλάδα

Καθοδόν προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό είναι η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης (δεξιά στην εικόνα). Μαζί τους είναι και ένας κοσμοναύτης.

Εκτοξεύτηκε χωρίς προβλήματα λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν το σκάφος το οποίο θα μεταφέρει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό τον κοσμοναύτη Άντον  Σκαπλερόφ αλλά και δύο ακόμη μη αναμενόμενους επιβάτες. Τον Ρώσο σκηνοθέτη Κλιμ Σιπένκο και την ηθοποιό Γιούλια Περεσίλντ οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν στον διαστημικό σταθμό κάποιες σκηνές της ταινίας που έχει τίτλο «The Challenge».

Η Περεσίλντ υποδύεται μία χειρουργό που φτάνει στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό προκειμένου να σώσει τη ζωή ενός κοσμοναύτη. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός δέχεται την επίσκεψη απλών πολιτών αφού έχουν προηγηθεί πάμπλουτοι επιχειρηματίες που έμειναν εκεί ως διαστημικοί τουρίστες. Είναι όμως η πρώτη φορά που ο σταθμός θα μετατραπεί σε κινηματογραφικό στούντιο.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός θα παραμείνουν στο ρωσικό τμήμα του διαστημικού σταθμού για 12 ημέρες. Έτσι η Ρωσία κέρδισε τελικά την κούρσα από το Χόλιγουντ για την χώρα που θα πραγματοποιήσει πρώτη κινηματογραφικά γυρίσματα στο Διάστημα. Όταν έγινε γνωστό ότι ο Τομ Κρουζ θα γυρίσει μια ταινία σκηνές της οποίας θα γίνουν στο Διάστημα Ρώσοι παραγωγοί αποφάσισαν να κάνουν εκείνη πρώτοι αυτό το εγχείρημα και όπως φαίνεται τα κατάφεραν. Τα γυρίσματα του Τομ Κρουζ θα γίνουν μέσα σε ένα σκάφος της Space X.

 

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό