24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στο δεύτερο τρίμηνο του 2021 αναμένεται το MIUI 13

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι φίλοι της Xiaomi δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ, καθώς στο δεύτερο τρίμηνο του έτους αναμένεται να δοθεί το MIUI 13. Μάλιστα, έχει γίνει γνωστή και μία ημερομηνία για την έναρξη της διάθεσής του που είναι η 25η Ιουνίου 2021.

Περίπου τον Απρίλιο του της περσινής χρονιάς είχε ξεκινήσει η διάθεση του MIUI 12, ενώ είδαμε προσφάτως να ξεκινά και η κυκλοφορία του MIUI 12.5. Δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι τώρα πλησιάζουμε στο λανσάρισμα μίας ακόμα έκδοσης του user interface της Xiaomi, αφού περίπου κάθε χρόνο γίνεται διαθέσιμη μία νέα έκδοση.

To νέο MIUI 13 αναμένεται να φέρει αρκετές βελτιώσεις στο interface, με διορθώσεις σε bugs, καλύτερα animations, μαζί με το στοιχείο super wallpaper που θα επιτρέπει στους χρήστες να επέμβουν στο τελικό αποτέλεσμα. Αναφορικά με τα μοντέλα που δεν θα πάρουν το MIUI 13, μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι εκτός της αναβάθμισης θα μείνουν τα Xiaomi Mi 9 Series, το Xiaomi MIX 3 και τα Redmi Note 8 Series.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό