28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Στοχεύει στον Κάρλος Μπεναβίδες της Αλαβές ο Άρης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος από την Ουρουγουάη ενδιαφέρει τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έκαναν κρούση στην Ντεπορτίβο Αλαβές για εκείνον, αλλά φημολογείται πως η πρότασή τους δεν τους κάλυψε οικονομικώς. Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός δημοσιογράφος, Γκίγιε Λόπεζ, αποκάλυψε πως ο Άρης έστειλε μία προσφορά στην Ισπανία, η οποία γύρισε πίσω όμως με… αρνητική απάντηση, αφού το ποσό που σκόπευαν να δώσουν οι «κιτρινόμαυροι» δεν ήταν αρκετό.

Ωστόσο, ο Κάρλος Μπεβαβίδες έχει συμβόλαιο με τους Βάσκους μέχρι το καλοκαίρι του 2026, καθώς μετακόμισε το 2022 στον σύλλογο, όντας ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε. Την πρώτη του χρονιά στην Αλαβές μέτρησε 4 γκολ και 1 ασίστ, σε 32 συμμετοχές. 

Δεν είναι μόνο ο Άρης που ενδιαφέρεται για τον Ουρουγουανό όμως! Μέσα στο κόλπο για τον αμυντικό μέσο μπήκε και η Φιορεντίνα, η οποία δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε εκείνη κάποια πρόταση που θα κάνει τους Βάσκους να πουν το «ναι». Για την ιστορία, η ρήτρα του 26χρονου ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ίσως να μην διευκολύνει τους Θεσσαλονικείς, μιας και που υπάρχει τεράστια διαφορά μπάτζετ με τους «Βιόλα».

Οι «κίτρινοι» σε πρώτη φάση βέβαια, θέλουν να δουν τι θα γίνει με τους παίκτες που είναι ήδη στο ρόστερ (όπως οι Μορόν και Φαμπιάνο) τους οποίους θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ, αλλά παράλληλα, τρέχουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, για να είναι ακόμα πιο δυνατοί τη νέα σεζόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό