18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας η Λίβερπουλ, 3-2 τη Σίτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λίβερπουλ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας νικώντας με 3-2 τη Μάντσεστερ Σίτι σε ένα συγκλονιστικό τελικό στο Γουέμπλεϊ, όπου κάθε μία από τις δύο ομάδες είχε από ένα ημίχρονο.

Ταυτόχρονα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ διατηρεί τη δυνατότητα να γίνει η πρώτη στην Αγγλία που θα έχει κατακτήσει την ίδια αγωνιστική περίοδο πρωτάθλημα, Κύπελλο και League Cup εντός συνόρων, αλλά και το Champions League.

Το πρώτο μέρος ήταν αποκλειστικά «κόκκινο», μιας και η ομάδα του μεγάλου λιμανιού προηγήθηκε με το εντυπωσιακό 3-0 σε αυτό το διάστημα, απέναντι σε μια ομάδα του επιπέδου των «Πολιτών».

Ο Κονατέ άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, για να συνεχίσει με άλλα δύο γκολ ο Μανέ, στο 17ο λεπτό μετά από λάθος «πρωτάρη» του τερματοφύλακα Έντερσον και στο 45ο.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα όμως, αν και εξουθενωμένοι σωματικά από την προσπάθεια στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αντέδρασαν.

Η Σίτι μείωσε στο 46΄ με τον Γκρίλις αλλά δεν μπόρεσε να βρει παρά μόλις στο 90΄ το δεύτερο γκολ (Μπερνάρντο Σίλβα) που θα την ξανάβαζε στο παιχνίδι, ήταν όμως αργά… 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό