20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού η Εθνική Εφήβων

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν την ευρωπαϊκή κορυφή και τίποτα δεν φαίνεται να σταματά τα παιδιά της Εθνικής πόλο των Εφήβων (Κ17), στη Μάλτα.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα νίκησε την Ισπανία, με 11-8 στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εξασφάλισε τουλάχιστον το ασημένιο μετάλλιο και θα παίξει την Κυριακή (19/9, 20:30) στον τελικό διεκδικώντας την κορυφή, με αντίπαλο τη Σερβία που επιβλήθηκε με 12-10 της Ουγγαρίας.

Η Εθνική κυριάρχησε απόλυτα στα δύο τελευταία οκτάλεπτα, με όπλο την εκπληκτική άμυνα, λύσεις επιθετικά σε κρίσιμα σημεία και με όλους τους τρόπους και πρώτο σκόρερ και πρωταγωνιστή και πάλι τον Αλμύρα με 5 γκολ.

Τι κι αν έπαιξε με παίκτη λιγότερο για 4 λεπτά στο δεύτερο οκτάλεπτο, η Εθνική μας λόγω αποβολής χωρίς αντικατάσταση του Μαθιόπουλου, τι κι αν έχασε δύο πέναλτι και βρέθηκε πίσω στο σκορ (5-4), λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους;

Τελείωσε το ημίχρονο με 5-5 και στο δεύτερο μισό του αγώνα δεν τη σταματούσε τίποτα, προηγήθηκε με 8-7 στην τρίτη περίοδο και στη συνέχεια κλείδωσε την άμυνα, σταμάτησε τους Ισπανούς και με επί μέρους 3-1 στο τελευταίο οκτάλεπτο έφτασε στη νίκη με το τελικό 11-8.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό