Home Αθλητικά Στον τελικό η Πυλαία με σούπερ Μπαμπατζανίδη (VIDEO)

Στον τελικό η Πυλαία με σούπερ Μπαμπατζανίδη (VIDEO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Πυλαία έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, αφού νίκησε τον ΠΑΟΚ με 26-23 με κορυφαίο τον γκολκίπερ Δημήτρη Μπαμπατζανίδη που παίζει ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικά με αποτέλεσμα το σκορ να κυμανθεί σε αρκετά χαμηλά επίπεδα (4-2). Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Τσαμουρίδη σε 6-6, αλλά οι τυπικά γηπεδούχοι και πάλι μέσω της άμυνάς τους κατάφεραν να βρουν λύσεις και με πέναλτι του Τσαμεσίδη σε «νεκρό» χρόνο να πάνε στο ημίχρονο με 11-8.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μπει δυνατά και να μειώσει την διαφορά, αλλά η Πυλαία έδειξε σθένος αντέχοντας στην πίεση που τις άσκησε ο ΠΑΟΚ, ενώ βρίσκοντας ανοιχτούς διαδρόμους στο επιθετικό της κομμάτι ανέβασε το σκορ ακόμη και στο 16-11. Η ομάδα του Μπάμπη Ανανιάδη δεν σταμάτησε εκεί, καθώς με το ίδιο στυλ παιχνιδιού έφτασε και στο 23-17 και παρά το ξέσπασμα των «ασπρόμαυρων» που έριξαν το σκορ στο 23-20, η Πυλαία πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη με 26-23.

 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version