32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε ο Μουρίνιο με περίπου 20 εκατ. ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τουρκική ομάδα θα αποτελέσει τον 10ο σταθμό στη σπουδαία καριέρα του «Special One»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος απολύθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον πάγκο της Ρόμα με τον διάσημο Πορτογάλο τεχνικό να πληρώνει το κακό ξεκίνημα των «τζιαλορόσι» την περασμένη πλέον σεζόν στη Serie A, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε!

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Αλ Σαμπάμπ τού έκανε μεγάλη πρόταση, αλλά ο Μουρίνιο απέρριψε το ενδεχόμενο να δουλέψει, προς το παρόν τουλάχιστον, στη Σαουδική Αραβία, και αποφάσισε να αποδεχτεί τη δελεαστική πρόταση της τουρκικής ομάδας, η οποία αναμένεται σήμερα να ανακοινώσει την πρόσληψη του με διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί περίπου 20 εκατ. ευρώ.

«Κλειδί» στη συμφωνία ήταν ο συμπατριώτης του Μουρίνιο και τεχνικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Μάριο Μπράνκο. Μάλιστα ο πρόεδρος της «Φενέρ», Αλί Κοτς, θα μεταβεί αύριο στο Λονδίνο προκειμένου να συναντηθεί με τον Μουρίνιο για να παρακολουθήσουν μαζί στο Γουέμπλεϊ τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο «Special One», που είχε ακουστεί για διάφορες ομάδες σε Γερμανία, Ισπανία και Αγγλία, τελικά αποφάσισε να εργαστεί στην Τουρκία και η Φενέρμπαχτσε θα γίνει η 10η ομάδα στη σπουδαία καριέρα του στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό