25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Στον Ολυμπιακό ο Λορέντσο Πιρόλα – Τόσο κόστισε το deal» – Επιβεβαίωση και από Ρομάνο

Ειδήσεις Ελλάδα

 Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τη δουλειά στην Ολλανδία, με την ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη της βδομάδα προετοιμασίας. Μετά από χρόνια δεν έχει να δώσει προκριματικούς αγώνες για την Ευρώπη, μιας και η κατάκτηση του Conference League τον έστειλε κατευθείαν στην τελική φάση του Europa League.

Μπρέιθγουεϊτ και μετά… Πιρόλα

Οι Πειραιώτες ήδη έχουν ενισχυθεί με τέσσερις παίκτες, ενώ ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της ομάδας και ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, ο οποίος έχει συμφωνεί με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουν τον Ντάβιντ Κάρμο στο λιμάνι, όμως ο ίδιος προτίμησε να δοκιμάσει την τύχη του στην Πόρτο και έτσι είναι και σε αναζήτηση αριστεροπόδαρου στόπερ.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Ολυμπιακός βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στο πρόσωπο του Λορέντσο Πιρόλα. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τη Σαλερνιτάνα για τον 22χρονο στόπερ, με ένα ποσό που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο ύψους 1.88μ. Ιταλός αμυντικός, αγωνίστηκε στην ομάδα από το Σαλέρνο τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας καταγράψει 56 συμμετοχές (3 γκολ) σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της χώρας του, ενώ πριν τη Σαλερνιτάνα, αγωνίστηκε στην Ίντερ (έχει αγωνιστεί και στη Μόντσα).

🔴⚪️🇮🇹 Olympiacos have agreed deal to sign Italian CB Lorenzo Pirola from Salernitana on €3m fee.

Inter will receive a percentage of the sale as they had sell-on clause.

↪️ Olympiacos have agreed terms with both Pirola and Martin Braithwaite. pic.twitter.com/qf4xFf7jjf

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 18, 2024

Τη μεταγραφή την επιβεβαίωσε και ο πασίγνωστος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος έκανε αναφορά και στον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό