26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Στον ανακριτή σήμερα ο «πατέρας» που πέταξε το βρέφος του στα σκουπίδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα Τρίτη (14/5) ο 23χρονος από το Νεπάλ, ο οποίος πέταξε το βρέφος του στα σκουπίδια στη Βραυρώνα. Από την πλευρά του ο 23χρονος υποστηρίζει στους αστυνομικούς πως δεν γνώριζε ότι η σακούλα είχε μέσα το βρέφος, συμπληρώνοντας ότι η σύντροφός του, του είπε πως έχασαν το μωρό.

Σημειώνεται πως τόσο ο 23χρονος όσο και η σύντροφός του αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού.

Από την πλευρά της η μητέρα του άτυχου βρέφους οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου νοσηλευόταν. Η ίδια πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, 15 Μαΐου, ενώ εκκρεμούν οι ιστολογικές εξετάσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το βρέφος.

Η γυναίκα μεταξύ άλλων είπε ότι έχασε το παιδί πριν 5 μήνες ύστερα από αποβολή σε χωράφια που δούλευε τότε, κάτι όμως που έρχεται σε αντίθεση με τη γνωμάτευση των γιατρών που την εξέτασαν στο νοσοκομείο που κάνουν λόγο για τελειόμηνη κύηση.

«Βόμβα» από τον ιατροδικαστή: «Το μωρό γεννήθηκε ζωντανό»

Την ίδια ώρα, σοκ έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες που είδαν χθες, Δευτέρα, το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με τις οποίες ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι το μωρό είχε γεννηθεί ζωντανό και πως ο θάνατός του επήλεθε σε δεύτερο χρόνο.

Ωστόσο, αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών για να επιβεβαιωθεί η πρώτη εκτίμηση και να καταλήξει ο ιατροδικαστής στο τελικό του συμπέρασμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό