31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Στον ανακριτή ο γνωστός δικηγόρος – Με σπασμένη μύτη και τραύματα σε κεφάλι, γλώσσα η σύζυγός του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ημέρα εξελίξεων θα είναι η σημερινή για την υπόθεση του πασίγνωστου δικηγόρου, ο οποίος συνελήφθη καθώς κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία κατά της συζύγου του αφού στις 08:00 το πρωί αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας για να απολογηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον γνωστό ποινικολόγο έχει σχηματιστεί δικογραφία για κακούργημα ενώ εξακολουθεί να κρατείται στο Α.Τ. Συντάγματος. Όλα αυτά την ώρα που εκείνος αλλά και η σύζυγός του εξακολουθούν να ισχυρίζονται πως εκείνη οδηγήθηκε σε ιδιωτική κλινική τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή μετά από πτώση σε σκαλοπάτια.

Ο γιατρός, όμως, που την εξέτασε, συμπέρανε πως τα τραύματα που έφερε έχουν προκληθεί από ανθρώπινο χέρι, με αποτέλεσμα να καλέσει την Αστυνομία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έφερε σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι, κάταγμα στη μύτη, ενώ έχει τραυματιστεί στη γλώσσα.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (15/6), όταν η Αστυνομία ενημερώθηκε από γιατρό ιδιωτικής κλινικής στους Αμπελόκηπους ότι υπάρχει περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Όταν αστυνομικοί έφτασαν στην κλινική, διαπίστωσαν πως επρόκειτο για έναν πασίγνωστο ποινικολόγο και τη σύζυγό του που ήταν βαριά τραυματισμένη, με τον γιατρό να ισχυρίζεται πως τα τραύματα είχαν γίνει από ανθρώπινο χέρι

Από την πλευρά του το ζευγάρι ανέφερε πως η γεννημένη το 1987 σύζυγος του ποινικολόγου είχε πέσει από τις σκάλες, κάτι που το υποστήριζε και ο ίδιος. Όμως ο γιατρός της κλινικής επέμενε ότι τα τραύματα αυτά έχουν προκληθεί από ανθρώπινο χέρι και όχι από πτώση. Το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης ενημέρωσε το Κέντρο της ΓΑΔΑ κ από εκεί μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας του Τμήματος Ομονοίας.

Εκεί ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας όπου ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία για το περιστατικό. Ο γιατρός κατέθεσε πως τα τραύματα έχουν προκληθεί από ανθρώπινο χέρι και οι δύο δικηγόροι επέμειναν πως ήταν από πτώση χωρίς κανένας από τους δύο να υποβάλει μήνυση.

Τι ισχυρίζεται η σύζυγός του

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το flash.gr επικοινώνησε με τη σύζυγό του γνωστού δικηγόρου, η οποία υποστήριξε πως είχε ένα ατύχημα και χτύπησε, πέφτοντας από σκάλες μέσα στο σπίτι της. Αυτή τη στιγμή, όπως είπε, είναι εκτός νοσοκομείου και αναρρώνει σπίτι της.

Μετά από αυτή τη διαδικασία ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας που ζήτησε να συλληφθεί ο δικηγόρος, ενώ του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής (16/6) οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών όπου του πήραν αποτυπώματα και φωτογραφίες.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή από τον οποίο ο δικηγόρος αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία του.

Αφαιρέθηκαν δύο όπλα από την κατοχή του δικηγόρου

Ο δικηγόρος αρχικά βρέθηκε στα κρατητήρια στη ΓΑΔΑ και τις τελευταίες ώρες κρατείται στο ΑΤ Συντάγματος. Θα απολογηθεί σήμερα Δευτέρα, ενώ μετά από επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο σπίτι του, αφαιρέθηκαν δύο όπλα τα οποία κατείχε νόμιμα.

Παράλληλα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία το 2017.

Η δίωξη που τού είχε ασκηθεί ήταν πλημμεληματική και πηγές αναφέρουν πως σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί, ενώ σε δεύτερο βαθμό είχε απαλλαγεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό