22.4 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Nations League: Στήριξη στα φαβορί με combo

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρώτη αναμέτρηση το Σουηδία – Εσθονία, στις 21:45

Η Σουηδία έδειξε επιτέλους το καλό της πρόσωπο, κερδίζοντας 1-3 το  Αζερμπαϊτζάν. Μπορεί να άργησε να πάρει μπρος και στο πρώτο μέρος να ήταν μουδιασμένη, όμως μόνο στα 45 λεπτά της επανάληψης δημιούργησε 2.83 xGoals. Ξεκίνησε λοιπόν με το δεξί κι έτσι θέλει να συνεχίσει.

Η Εσθονία ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Σλοβακία (0-1), με το σκορ του αγώνα να την κολακεύει πάρα πολύ. Η ίδια κατάφερε να δημιουργήσει μόλις 0.05 xGoals, την ώρα που ο αντίπαλος είχε 2.26. Γενικότερα, ως ομάδα δεν έχει δείξει πολλά και ειδικά αμυντικά είναι κακή. Μάλιστα, η τελευταία φορά που κράτησε την εστία της ανέπαφη ήταν το Γενάρη του 2023, σε ένα φιλικό με τη Φινλανδία.

Την ίδια ώρα (21:45) υπάρχει και το Πορτογαλία – Σκωτία

Η Πορτογαλία κατάφερε να πάρει από νωρίς κεφάλι στο σκορ κόντρα στην Κροατία και το τελικό αποτέλεσμα (2-1) είναι δίκαιο. Σήμερα παίζει εκ νέου στην έδρα της και φυσικά είναι ξανά το φαβορί. Γενικότερα, είναι μια ομάδα με εξαιρετικές μονάδες και συνολικά διαθέτει πολλή ποιότητα.

Η Σκωτία ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Πολωνία (2-3), σε ένα ματς που έχανε με 0-2 από το ημίχρονο, κατάφερε να ισοφαρίσει και τελικά ηττήθηκε στις καθυστερήσεις. Η κακή της αμυντική λειτουργία φαίνεται πως αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, όσο αποτελεσματική και να είναι επιθετικά.

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.grΠολύ μεγάλο φαβορί η Σουηδία, καθώς εκτός της διαφοράς δυναμικότητας, διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές σε κορυφαία φόρμα. Ειδικά στην επίθεση, είναι τρομερή. Θα ποντάρουμε λοιπόν στο ότι οι φιλοξενούμενοι θα δυσκολευτούν πάρα πολύ να ανταπεξέλθουν στην ανωτερότητα της. Η επιλογή να σκοράρει η Σουηδία Over 2.5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 1.70 από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Στο Πορτογαλία – Σκωτία επίσης υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Οι γηπεδούχοι είναιτουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω ως σύνολο και πιστεύουμε πως θα πάρουν τη νίκη. Επίσης, αναμένεται να είναι μια αναμέτρηση με πολλά γκολ. Στοιχηματικά, θα πάμε με το combo 1 & Over 2.5, σε απόδοση 1.75.

BetMarket.gr Επιλογές● Κυριακή (08/09/24), 21:45: Σουηδία – Εσθονία: Σουηδία Over 2.5, σε απόδοση1.70● Κυριακή (08/09/24), 21:45: Πορτογαλία – Σκωτία: 1 & Over 2.5, σε απόδοση 1.75

Βρείτε καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα σπορ στο BetMarket.gr!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό