26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Euro τριάδα σε απόδοση 7.30

Ειδήσεις Ελλάδα

Ουκρανία – Βέλγιο 

Η Ουκρανία επικράτησε 2-1 της Σλοβακίας με ανατροπή και ζωντάνεψε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Euro 2024. Από την άλλη, το Βέλγιο αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Ρουμανία, με 2-0. 

Για τη σημερινή αναμέτρηση λόγω του ότι στους τελευταίους 4 αγώνες της Ουκρανίας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις), θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.78. 

Τσεχία – Τουρκία 

Τσεχία και Τουρκία «μάχονται» για μία… σίγουρη θέση στους «16» του Euro 2024 και πιο συγκεκριμένα για το εισιτήριο της δεύτερης θέσης στον έκτο όμιλο. Η Τουρκία έχει το πλεονέκτημα, ούσα με τρεις βαθμούς στη δεύτερη θέση έναντι ενός βαθμού της Τσεχίας, η οποία είναι στην τρίτη θέση.  

Αναμφίβολα, οι τυπικά φιλοξενούμενοι παίζουν για δύο αποτελέσματα, μιας και σε περίπτωση νίκης της Γεωργίας υπερτερούν στην ισοβαθμία για την δεύτερη θέση. Από την άλλη, οι Τσέχοι θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση είτε ως δεύτεροι είτε ως τρίτοι. 

Επιλογή μας θα είναι το Χ στο ημίχρονο, μιας και περιμένουμε οι δύο ομάδες να μην πάρουν πολλά ρίσκα και να προσέξουν τις άμυνές τους. Η Τουρκία δεν θα… σκάσει να επιτεθεί, όπως η Τσεχία, αλλά και η τυπικά γηπεδούχος ναι μεν θ’ αναγκαστεί να παίξει επίθεση ωστόσο θα προσέξει να μην βρεθεί προ εκπλήξεως νωρίς στο ματς. Μία value επιλογή και πολύ λογική για τον… χαρακτήρα του παιχνιδιού. 

Γεωργία – Πορτογαλία 

Ματς με βαθμολογικό κίνητρο μόνο για μία ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, η Γεωργία για να περάσει 2η χρειάζεται, εκτός από δική της νίκη, να πράξει κάτι αντίστοιχο και η Τσεχία επειδή υστερεί σε πιθανή της ισοβαθμία με την Τουρκία, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να πάρει από την Τσεχία και τη μεταξύ τους ισοβαθμία.  

Αντίθετα αν έρθουν και οι δύο ισόπαλες θα παραμείνει ουραγός. Άρα για να τερματίσει 3η χωρίς να κερδίσει τους Ιβηρες χρειάζεται 100% νίκη της Τουρκίας και ανάλογα με το δικό της αποτέλεσμα (ισοπαλία ή ήττα) να δει αν «χρειάζεται» να πάρει ή όχι την ισοβαθμία με την Τσεχία, όπου τώρα υστερεί.  

Από την άλλη, οι Πορτογάλοι εξασφάλισαν μία θέση στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης, αλλά και την 1η θέση του ομίλου τους, άρα το ματς είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. 

Η επιλογή μας θα είναι η νίκη της Πορτογαλίας με ασιατικό χάντικαπ -1 σε απόδοση 2.03 μιας και οι Ίβηρες έχουν το μομέντουμ αλλά και την ποιότητα ώστε να πάρουν μία ευρεία νίκη και να κλείσουν τη φάση των ομίλων με τρεις σερί νίκες. 

Οι επιλογές του Freetips247.com 

26/6 — 19.00 | Ουκρανία – Βέλγιο Over 2.5 (Απόδοση 1.78) 

26/6 — 19.00 | Τσεχία – Τουρκία Χ ημίχρονο (Απόδοση 2.02) 

26/6 — 22.00 | Γεωργία – Πορτογαλία 2 -1 (HC) (Απόδοση 2.03) 

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές! 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό