32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Φιλικό με γκολ, Combo που διπλασιάζει στην Αφρική

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από τη φιλική αναμέτρηση της Ολλανδίας με τον Καναδά. ΗΟλλανδία ανταγωνίστηκε με την Ελλάδα για τη 2η θέση στον όμιλο των προκριματικών καιτελικά πήρε την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. Στον όμιλο αντιμετωπίζει Γαλλία,Αυστρία και Πολωνία. Διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ με παίκτες μεγάλης κλάσης σε όλεςτις γραμμές. Βέβαια, στα δύο ματς των προκριματικών κόντρα στη Γαλλία  έδειξε ότι δενβρίσκεται στο επίπεδο που είναι ομάδες σαν τους «τρικολόρ». Ο στόχος της πρόκρισης στανοκ-άουτ είναι ξεκάθαρος και από εκεί και πέρα έχει την ποιότητα για να φτάσει ψηλά στηδιοργάνωση. Ο Καναδάς από την πλευρά του θα συμμετάσχει στο Κόπα Αμέρικα.

Εκεί θα έχει δύσκολο έργο καθώς έχει κληρωθεί στον όμιλο με Αργεντινή, Χιλή και Περού. Τοποδόσφαιρο στη χώρα της Βόρειας Αμερικής έχει αναπτυχθεί ταχύτατα τα τελευταία χρόνιαμε αποτέλεσμα να διαθέτει μία πολύ ανταγωνιστική εθνική ομάδα που μπορεί ναπρωταγωνιστήσει σε μεγάλες διοργανώσεις. Η γυναικεία ομάδα μάλιστα έχει ήδη επιδείξειορισμένες μεγάλες επιτυχίες. Στην ανδρική ομάδα, έχει ορισμένους παίκτες που αγωνίζονταισε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη και είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά.

Παιχνίδι που αναμένουμε να είναι πολύ ωραίο στο μάτι για τους ουδέτερους. Η Ολλανδίαείναι το φαβορί , παίζει εντός έδρας αλλά ο άσος κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα για να τοδώσουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος (6/6/24). Ο Καναδάς είναι καλή ομάδα καιμπορεί να δυσκολέψει την ομάδα του Κούμαν. Επιλέγουμε το Goal/Goal & over 2,5 σεαπόδοση 2,35.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Σενεγάλης με την ΛαϊκήΔημοκρατία του Κογκό. Παιχνίδι για τα προκριματικά της Αφρικής με φόντο την πρόκρισηστο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 που θα λάβει χώρα σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό. Η Σενεγάληέχει 2 διαδοχικές συμμετοχές σε τελική φάση Μουντιάλ και 3 συνολικά στην ιστορία της. Αυτήτη στιγμή βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς (μαζί με το Σουδάν) και είναι τοαπόλυτο φαβορί για να τη διατηρήσει και να πάρει την απευθείας πρόκριση. Αποτελεί μίααπό τις πιο ποιοτικές αφρικανικές ομάδες, καθώς διαθέτει παίκτες που παίζουν σε υψηλόεπίπεδο.

Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έχει μία συμμετοχή κατά το παρελθόν σεΠαγκόσμιο Κύπελλο (ονομαζόμενη ως εθνική ομάδα Ζαΐρ τότε) το 1974. Αυτή τη στιγμήπιθανότατα να διαθέτει την καλύτερη ομάδα της ιστορίας της με πολλούς παίκτες της νααγωνίζονται σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ομάδες. Μάλιστα, στο τελευταίοΚύπελλο Εθνών Αφρικής έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά όπου αποκλείστηκε από την ΑκτήΕλεφαντοστού. Αποτελεί μεγάλο στόχο και όνειρο η συμμετοχή στο επερχόμενο Μουντιάλ.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική αλλά το συγκεκριμένο ματς ίσωςαποδειχθεί πολύ σημαντικό στην οικονομία του ομίλου. Η Σενεγάλη είναι το φαβορί, έχει καλύτερη ομάδα και παίζει εντός έδρας επομένως έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.Θεωρούμε ότι θα πανηγυρίσει στο τέλος του αγώνα χωρίς όμως υψηλό σκορ. Επιλέγουμετον άσο σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 2,00.

BetMarket.gr Επιλογές6/6, 20:00 Ολλανδία – Καναδάς Goal/Goal & over 2,5 (Απόδοση: 2,35)6/6, 21:30 Σενεγάλη – Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό 1 & under 3,5 (Απόδοση: 2,10)

Το Euro 2024 παίζει στο Betmarket.gr! Αναλύσεις, πρόγραμμα, αποδόσεις και μακροχρόνια στοιχήματα Euro 2024 σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό