24.9 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Σκοράρει και πληρώνει η Μπενφίκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Φτωχό είναι το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος μετά από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο και ενώ αναμένουμε τους αγώνες για την 1 η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Ένα παιχνίδι έχουμε σημειώσει για σήμερα και είναι ανάμεσα στην Μποαβίστα και την Μπενφίκα για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

Αν και κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές στο σκορ, η Μποαβίστα έμεινε ισόπαλη (2-2) κόντρα στην Εστρέλα την προηγούμενη αγωνιστική του Πορτογαλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κριστιάνο Μπάτσι ξεκίνησε τη σεζόν με πολλές υποσχέσεις καθώς κέρδισε στην πρεμιέρα με σκορ 1-0 την Κάζα Πία εκτός έδρας. Έκτοτε όμως, συγκέντρωσε μόλις 2 βαθμούς στις επόμενες 4 αγωνιστικές. Παράλληλα, ψάχνει την πρώτη της νίκη εντός έδρας στη σεζόν, καθώς η τελευταία της μέσα στο «Estádio do Bessa» χρονολογείται στις 9 Μαρτίου (1-0 τη Μορεϊρένσε).

Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα, αφού εκτός λόγω τραυματισμού είναι οι δύο πρώτοι στην ιεραρχία. Στο προηγούμενο παιχνίδι ξεκίνησε βασικός ο 17χρονος Τομέ Σόουζα, πράγμα που θα κληθεί να κάνει και σήμερα. Άλλα ονόματα στον πίνακα τραυματισμών είναι ο Μοράλες Πιρές, ο οποίος αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο, ενώ ο 25χρονος μέσος Μιγκέλ Ρεϊσίνιο θα μείνει εκτός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι λόγω προβλήματος στον ώμο.

Από την άλλη, η Μπενφίκα, προέρχεται από πολύ μεγάλη νίκη (2-1) μέσα στο Βελιγράδι, επί του Ερυθρού Αστέρα για τη πρεμιέρα της League Phase του Champions League. Στα του πρωταθλήματος οι «Αετοί» δεν ξεκίνησαν θετικά τη χρονιά, αφού ηττήθηκαν με σκορ 2-0 από τη Φαμαλικάο εκτός έδρας, ενώ μετράνε άλλη μία απώλεια βαθμών (1-1 κόντρα στη Μορεϊρένσε), η οποία μάλιστα έφερε και την απομάκρυνση του Ρότζερ Σμιντ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Μπρούνο Λάζε ήταν ο εκλεκτός αντικαταστάτης του και μέχρι στιγμής έχει 2/2 νίκες και σίγουρα θα επιδιώξει σήμερα να τριτώσει το καλό και να βάλει τέλος στο μίνι σερί τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη.

Ο Πορτογάλος κόουτς δεν μπορεί σίγουρα να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Γκουβέγια και Ρενάτο Σάντσες, ενώ αμφίβολος είναι ο Αλεξάντερ Μπα μετά τον τραυματισμό του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Πολλά τα προβλήματα για τους γηπεδούχους που δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Από την άλλη, στην Μπενφίκα μοιάζει να έκανε καλό η αλλαγή προπονητή, καθώς η ψυχολογία στην ομάδα έχει αλλάξει κατακόρυφα. Ήδη αποδίδει πολύ καλύτερα και φαίνεται να σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία. Θα στηρίξουμε τη νίκη των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με τα γκολ. Το διπλό και Over 2.5 σε απόδοση 2,85.

BetMarket.gr ΕπιλογέςΠΟΡ1 – 23/9, 22:15 – Μποαβίστα – Μπενφίκα: 2 και Over 2.5 (Απόδοση: 2.85)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό