24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Με τρία σημεία στο US Open

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξεκινάμε από τα παιχνίδια των αντρών, ο Νούνο Μπόργκες αντιμετωπίζει τον ΝτανίλΜεντβέντεφ. Με τον Ρώσο να μοιάζει το απόλυτο φαβορί αυτήν την ώρα, μέχρι και για την κατάκτηση. Και πώς να μην είναι άλλωστε, μιας και Τζόκοβιτς, Αλκαράθ έχουν ήδη βγει εκτός και εκείνος παίζει πολύ καλό τένις. Το απέδειξε και απέναντι στον Φλάβιο Κόμπολι, τον οποίο και «καθάρισε» στα τρία σετ, εύκολα και απλά. Τώρα απέναντι στον Μπόργκες, πιθανότατα να μπορεί να κάνει το ίδιο.

Ο λόγος είναι πως ο Πορτογάλος έχει ως βάση του παιχνιδιού του το σερβίς. Αλλά ο Ρώσος αποτελεί έναν εντελώς διαφορετικό τενίστα, που μένει αρκετά πίσω από τη βασική γραμμή για να υποδεχθεί και να γυρίζει τις μπάλες. Αυτό αλλάζει τα πάντα για τους big servers απέναντί του και ο Μπόργκες, όσο καλά και να έχει παίξει για να φτάσει ως εδώ, πρέπει να παίξει σε άλλη πίστα. Εμείς θα συνεχίσουμε να ποντάρουμε στον Μεντβέντεφ, σε συνδυασμό με το under 31.5 games σε απόδοση 1.98.

Στο ταμπλό των γυναικών υπάρχουν πολύ μεγάλες ματσάρες. Με δύο εξ αυτών να πρόκειται για σπουδαία ντέρμπι. Και λίγο έως πολύ, έχοντας ισάξιες τενίστριες. Στο πρώτο εκ των δύο, έχουμε δύο εντελώς διαφορετικές σχολές. Η Καρολίνα Μούχοβα αντιμετωπίζει την Τζασμίν Παολίνι. Μία σούπερ αμυντική τενίστρια δηλαδή, απέναντι στην «εκρηκτική» Ιταλίδα που ψάχνει διαρκώς τους winners. Πάντα σε τέτοια ματς, αν οι δύο πιάσουν το 100%, που το έχουν κάνει στο τουρνουά φέτος, θα έχουν τις στιγμές τους. Πότε η Μούχοβα και πότε η Παολίνι θα βγαίνουν από πάνω. Και για αυτό η επιλογή μας είναι τα τρία σετ σε απόδοση 2.45.

Παρόμοια είναι και η επιλογή μας και σε ένα άλλο παιχνίδι των γυναικών, σε αυτό της Ντιάνα Σνάιντερ με την Τζέσικα Πεγκούλα. Η Αμερικανίδα ήταν από τις πιο φορμαρισμένες τενίστριες (και παραμένει), μέχρι να σταματήσει πάνω στη Σαμπαλένκα στο Σινσινάτι. Ωστόσο στο US Open συνεχίζει να επιβεβαιώνει το παραπάνω, αλλά θα βρει μία πολύ επικίνδυνη αντίπαλο. Εξίσου επιθετική με την Παολίνι, με μία σημαντική διαφορά. Η Σνάιντερ επιτίθεται σε κάθε μπάλα και είναι και αριστερόχειρας, κάτι που σημαίνει πως αλλάζει όλες τις γωνίες σε ένα κορτ.

Έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να δυσκολέψει την Πεγκούλα. Άλλωστε μιλάμε για μιατενίστρια που δεν έχει χάσει σετ στους πρώτους τρεις γύρους, αλλά πρώτη φορά μπαίνει ως αουτσάιντερ. Το τρίσετο παίζεται στο 2.55.

BetMarket.gr Επιλογές18:00 – Μούχοβα – Παολίνι: Τρία σετ (2.45)19:00 – Σνάιντερ – Πεγκούλα: Τρία σετ (2.55)20:00 – Μπόργκες – Μεντβέντεφ: 2 και under 31.5 games (1.98)

Το US Open παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό