26.1 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Με τα γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τις κάρτες στην Βοσνία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξεκίνημα από τον πρώτο χρονικά αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπράγκα. Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο ματς με τον Ατρόμητο, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη και να σπάσει το αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-1-2). Στο πρώτο παιχνίδι της League Phase ηττήθηκε εύκολα από τη Λυών, δυσκολευόμενος να ανταπεξέλθει στην ανωτερότητα της κι αυτό ήταν ένα ακόμη καμπανάκι. Γενικότερα, δεν έχειπαρουσιάσει καλή εικόνα εδώ και καιρό, με τα ερωτηματικά να είναι πολλά.

Η Μπράγκα βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα κι έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες σε Πορτογαλία και Ευρώπη. Μάλιστα, και στις τρεις σκόραρε από τουλάχιστον δύο τέρματα. Στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ενώ για να βρίσκεται σήμερα εδώ κατάφερε να περάσει συνολικά τρεις προκριματικούς και στα περισσότερα παιχνίδια του μέχρι τώρα στη διοργάνωση σκόραρε από τουλάχιστον δύο γκολ.

Στοιχηματικά, αξία υπάρχει στα γκολ. Οι «Ερυθρόλευκοι» θέλουν να απελευθερωθούν επιθετικά και θα ρισκάρουν για να βρουν λύσεις, την ώρα που η Μπράγκα έχει έφεση στο σκοράρισμα. Περιμένουμε λοιπόν γκολ και θα ποντάρουμε στο Goal/Goal & Over 2.5, που είναι σε απόδοση 2.25.

Συνεχίζουμε με την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα τη γνωρίζουμε από τις αναμετρήσεις της με τον ΠΑΟΚ, εκεί που μας έδειξε πως είναι μια ομάδα που αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει ζημιές, όμως εάν διαβαστεί σωστά δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Βέβαια, για να βρεθεί εδώ κατάφερε να περάσει το εμπόδιο τόσο της Κλάκσβικ, όσο και τη Φερεντσβάρος.

Το παιχνίδι της είναι σκληρό και σίγουρα θα προσπαθήσει να πάει το παιχνίδι στη δύναμη. Η γραμμή εμπλοκής της βρίσκεται συνήθως στα 2/3 του γηπέδου, ενώ η πίεση είναι υψηλής έντασης. Επιθετικά,μοιάζει να μπορεί να απειλήσει μόνο στην κόντρα.

Ο Παναθηναϊκός κάνει ντεμπούτο στη League Phase του Conference League, όχι με τις ιδανικές συνθήκες, καθώς το κλίμα δεν είναι και τόσο καλό. Η φημολογία για πιθανή αποχώρηση του Ντιέγκο Αλόνσο συνεχίζει να υπάρχει, ενώ η ήττα από την ΑΕΚ (2-0) στο πρωτάθλημα ανέδειξε κι άλλο τις αδυναμίες του. Σήμερα, στόχος είναι η νίκη και περιμένουμε να προσπαθήσει να παίξει το παιχνίδι του και να επιβάλει τον ρυθμό του. Κάτι σαν το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπότεφ, που μπήκε δυνατά και κυριάρχησε στην αναμέτρηση από νωρίς.

Το φαβορί της αναμέτρησης από τις στοιχηματικές είναι ο Παναθηναϊκός και δίκαια, όμως στην κατάσταση που βρίσκονται οι «Πράσινοι» δεν μπορούμε να ποντάρουμε σε νίκη τους, ειδικά όταν βρίσκεται κάτω από τον διπλασιασμό.

Στοιχηματικά, θα σταθούμε στους γηπεδούχους και το γεγονός πως επιλέγουν τα σκληρά μαρκαρίσματα. Θυμίζουμε πως στο ματς με τον ΠΑΟΚ, οι κάρτες στη Βοσνία ήταν 5-1, ενώ γενικότερα οι γηπεδούχοι μπαίνουν συχνά στο μπλοκάκι του διαιτητή. Θεωρούμε πως η Μπόρατς θα έχει τις περισσότερες κάρτες και μάλιστα με διαφορά, οπότε θα ποντάρουμε στο Περισσότερες κάρτες: Μπόρατς -1, σε απόδοση 2.40.

BetMarket.gr ΕπιλογέςEUL – 3/10, 19:45 – Ολυμπιακός – Μπράγκα: Goal/Goal και Over 2.5 (Απόδοση: 2.25)ECL – 3/10, 22:00 – Μπόρατς Μπάνια Λούκα – Παναθηναϊκός: Περισσότερες κάρτες: Μπόρατς -1 (Απόδοση: 2.40)

Οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις,προγνωστικά στοιχήματος και σύγκριση αποδόσεων!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό