35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Με τα γκολ στα φιλικά και την έδρα για την άνοδο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Ελβετίας με την Αυστρία. Εύκολη νίκη έκανε η Ελβετία με 4-0 κόντρα στην Εσθονία δίχως να ιδρώσει πάρα πολύ. Βέβαια, ο αντίπαλος δεν ήταν μεγάλης δυναμικότητας, αλλά δεν παύει να ήταν μία καλή εμφάνιση. Σήμερα παίζει ένα δυνατό φιλικό κόντρα στην Αυστρία, που είναι το τελευταίο πριν  την έναρξη του Euro. Είναι η πρόβα τζενεράλε πριν το ματς με την Ουγγαρία και αναμένουμε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μουράτ Γιακίν, να κατεβάσει βασική 11άδα ώστε να βρει ρυθμό και να κυνηγήσει τη νίκη. Πρόβα τζενεράλε και για την Αυστρία αυτό το ματς. Κέρδισε με 2-1 στο προηγούμενο φιλικό κόντρα στη Σερβία. Έκανε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως δεν είχε ανάλογη απόδοση.

Την πρώτη αγωνιστική του Euro 2024 αντιμετωπίζει τη Γαλλία και θέλει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα γι’ αυτό το ματς. Ματς με υψηλό δείκτη δυσκολίας γι’ αυτό πιστεύουμε ότι θα παίξει σαν να είναι επίσημο το σημερινό προκειμένου να βρει ρυθμό. Και οι δύο ομάδες παίζουν το τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι πριν ξεκινήσουν τα επίσημα. Αναμένουμε να κυνηγήσουν τη νίκη και οι δύο αλλά κυρίως να πιάσουν καλό βαθμό απόδοσης. Αν επιβεβαιωθεί αυτό θα δούμε ένα ματς υψηλού ρυθμού με πολλά γκολ που πληρώνει καλά στις στοιχηματικές εταιρίες. Το over 2,5 σε απόδοση 2.07. 

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Οβιέδο με την Έιμπαρ. Η Οβιέδο τερμάτισε στην 6η θέση στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Στα εντός έδρας παιχνίδια παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο, σε αντίθεση με τα εκτός που είναι άλλη ομάδα. Μέσα στην έδρα της έχει κερδίσει τους 43 από τους συνολικά 64 βαθμούς της. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία ήταν το 2001, όποτε και έπεσε. Έκτοτε, βρίσκεται μεταξύ δεύτερης και τρίτης κατηγορίας. Η Έιμπαρ κατετάγη στην 3η θέση της κατηγορίας. Βρίσκεται στα playoffs ανόδου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Υποβιβάστηκε το 2021 από τη La Liga και από τότε κάθε σεζόν φτάνε κοντά στην επιστροφή της, ωστόσοπάντα αποκλείεται στον 1ο γύρο των playoffs. Φέτος θέλει να αλλάξει την τύχη της και να πανηγυρίσει την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανία μετά από 3 χρόνια.

Οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στην έδρα της Έιμπαρ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Νικητές ήταν οι Βάσκοι με σκορ 4-3. Σήμερα όμως πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Η Οβιέδο παίζει στην έδρα της που αποδίδει καλύτερα, ενώ η Έιμπαρ από την άλλη δυσκολεύεται στα εκτός.  Πληρώνει καλά η έδρα στις στοιχηματικές εταιρίες, γι’ αυτό επιλέγουμε τον άσο στο 2.27.

BetMarket.gr ΕπιλογέςΔΦ – 8/6, 19:00 – Ελβετία – Αυστρία: Over 2,5 (Απόδοση: 2,07)ΙΣΠ2 – 8/6, 19:30 – Οβιέδο – Έιμπαρ: 1 (Απόδοση: 2,27)Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Αναλύσεις, αφιερώματα, βαθμολογίες καιμακροχρόνια στοιχήματα Euro 2024 με την σφραγίδα του BetMarket.gr!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό