20.6 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Με τα γκολ σε Σάλτσμπουργκ και Λονδίνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπαίνουμε σήμερα στην 2 η αγωνιστική της League Phase του Champions League και αύριο το βράδυ θα έχουμε μία πρώτη εικόνα για το πού οδεύουμε, αν και είναι φυσικά πολύ νωρίς και έχουμε κι άλλες 6 αγωνιστικές μπροστά μας. Οι αγώνες επιστρέφουν στις ημέρες που είχαμε συνηθίσει, δηλαδή Τρίτη και Τετάρτη και για σήμερα το ενδιαφέρον μας πάει στα γκολ και έχουμε εντοπίσει δύο ενδιαφέροντα σημεία.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Σάλτσμπουργκ με την Μπρεστ. Είναι από τα παιχνίδια που μόλις έγινε η κλήρωση το κύκλωσαν και οι δύο ομάδες. Η Σάλτσμπουργκ στην πρεμιέρα στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ξεκίνησε πολύ άσχημα με ήττα στην έδρα της Σπάρτα Πράγας με σκορ 3-0. Επιτακτική ανάγκη έχει γίνει η νίκη σήμερα, καθώς σε ενδεχόμενο απώλειας βαθμών γίνονται πολύ δύσκολα τα πράγματα στη συνέχεια.

Αντιθέτως, η Μπρεστ ξεκίνησε πολύ καλά με ιστορική νίκη επί της Στουρμ Γκρατς. Βέβαια, στο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει με θετικό τρόπο και έχει βγάλει πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι της. Από τη στιγμή που νίκησε στην πρεμιέρα όμως, δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα η ισοπαλία, αλλά σίγουρα οφείλει να διεκδικήσει τη νίκη καθώς έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.

Τα περισσότερα ματς που έχουν παίξει οι δύο ομάδες φέτος σε όλες τις διοργανώσεις έχουν γκολ οπότε περιμένουμε κάτι ανάλογο και σήμερα. Το Over 2.5 σε απόδοση 1.79.

Συνεχίζουμε με το πλέον ενδιαφέρον ματς της βραδιάς ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Παρί Σεν Ζερμέν. Συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή επιθετικά η Άρσεναλ, η οποία κέρδισε με 4-2 τη Λέστερ. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η νίκη κόντρα στη Μπόλτον (5-1) και η ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Σιτι (2-2). Είναι εμφανές και από τα αποτελέσματα της πως πρόκειται για μια ομάδα που σκοράρει αρκετά, όμως αμυντικά έχει θέματα. Η Παρί έχει περάσει σε μια νέα εποχή και επικρατεί μια γενικότερη αισιοδοξία στην ομάδα. Οι εμφανίσεις της είναι εξαιρετικές και ειδικά επιθετικά έχει παρουσιάσει εντυπωσιακή εικόνα. Μάλιστα, σε πέντε από τις έξι φετινές της νίκες σκόραρε από τουλάχιστον τρία γκολ.

Αναμένεται μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δυο ομάδες που παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Επομένως, περιμένουμε μια μάχη με αρκετά γκολ και θα ποντάρουμε στο Over 3.5 σε απόδοση 2.77.

BetMarket.gr Επιλογές

UCL – 1/10, 19:45 – Σάλτσμπουργκ – Μπρεστ: Over 2.5 (Απόδοση: 1.79)UCL – 1/10, 22:00 – Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Over 3.5 (Απόδοση: 2.77)

Το Champions League παίζει στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκρισηαποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό